Povezane vesti
Mnogi nisu smeli javno da me podrže, slali su mi sms poruke: Katarina Živković razočarana u kolege, šokirana njihovim…
Večernje novosti 20.02.2024
MNOGE javne ličnosti trude se da budu diplomate i ne izjašnjavaju se o bilo čemu što može da dovede u pitanje njihov kredibilitet, ali ne i Katarina Živković koja se često nalazi na meti kritika zbog stavova o kojima ne želi da ćuti. Foto: Privatna… »
"Javne ličnosti ne žele da se upuštaju u neke stvari zato što se boje" Naša pevačica kivna na kolege: "Branila sam ih, a od…
Blic 20.02.2024
Pevačica Katarina Živković uvek je u javnost iznela svoje mišljenje, a zbog toga je često na meti kritika. Mnoge javne ličnosti se trude da budu diplomate i da se ne izjašnjavaju o određenim temama, što nije slučaj sa Kaćom, a kako kaže, zbog toga se u… »
Vesti dana »

CNN: Robinson priznao ocu da je izveo atentat na Čarlija Kirka, odbija da razgovara
Euronews pre 1 satjoš 65 povezanih

Spanulis podigao ton posle debakla od Turske na jedno pitanje: "Ovo nije razočaranje! Mi smo u Top 4 u Evropi"
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih

Izrael: Sramotna rezolucija UN, Palestina: Važan korak ka okončanju okupacije
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih