Povezane vesti
Odbegli ruski pilot sam se odao ubicama i doveo ih na kućni prag! Napravio kobnu grešku posle koje su ga izrešetali pa…
Kurir 21.02.2024
Ruski pilot helikoptera Maksim Kuzminov, koji je 2023. godine oteo helikopter Oružanih snaga Rusije i koji je brutalno ubijen u španskoj provinciji Alikante, sam je doveo ubice na svoja vrata. Kuzminov, koji je ruski Mi-8 pun opreme predao Ukrajini… »
Odbegli ruski pilot doveo ubice na svoj prag? Jedan poziv otkrio Rusima gde je
Telegraf 21.02.2024
Kako su potvrdile ukrajinske obaveštajne službe, Kuzminov je pobegao sa novcem, ali umesto da u Španiji živi ispod radara, pravio je kobne greške. Ruski pilot helikoptera Maksim Kuzminov, koji je 2023. godine oteo helikopter Oružanih snaga Rusije i… »
Medvedev brutalno O "pilotu izdajniku": Za psa - pseća smrt!
Pravda 21.02.2024
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev prokomentarisao je sudbinu Maksima Kuzminova koji je pronađen mrtav u Španiji, navodeći da je "pas zaslužio pseću smrt". Španska policija je za "Njujork tajms" potvrdila smrt Kuzminova… »
"Za psa, pseća smrt"! Morbidne reči Medvedeva o stradanju ruskog pilota dezertera!
Kurir 21.02.2024
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da ne postoji razlog za žaljenje zbog nasilne smrti pilota aviona Maksima Kuzminova u Španiji. - Za psa, pseća smrt, rekao je Medvedev za ruske medije. On nije želeo da… »
"Za psa - pseća smrt" Medvedev kratko i jasno o pilotu izdajniku
Alo 21.02.2024
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da ne postoji razlog za žaljenje zbog smrti pilota aviona Maksima Kuzminova u Španiji. "Za psa, pseća smrt", rekao je Medvedev za ruske medije. On nije želeo da… »
Odbegli ruski pilot izrešetan i pregažen u Španiji
Politika 21.02.2024
Šef ruske spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin izjavio je da je ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, a čije je telo pronađeno u Španiji, „izdajnik i zločinac” koji je postao „moralni leš” od trenutka kad je planirao svoj čin… »
Ovo je rus koji je preneo u Ukrajinu moćni helikopter! Dobio novi život i pasoš, onda nađen pregažen sa 5 metaka u telu
Mondo 21.02.2024
Maksim Kuzminov, ruski pilot je prebegao helikopterom MI-8 u Ukrajinu, a onda je par meseci kasnije, pronađen mrtav. Maksim Kuzminov, ruski pilot je prebegao helikopterom MI-8 u Ukrajinu, a onda je par meseci kasnije, pronađen mrtav. Ruski pilot Maksim… »
Španska policija potvrdila da je ruski pilot ubijen u Španiji
Insajder 21.02.2024
Španska policija potvrdila je za "Njujork tajms" da je ruski pilot Maksim Kuzminov, koji je 2023. godine oteo helikopter Oružanih snaga Rusije, ubijen u provinciji Alikante. Dvojica španskih zvaničnika, koji su upoznati sa slučajem rekli su da je… »
Otkriveno šta je odalo odbeglog ruskog pilota: Zbog devojke doveo ubice na kućni prag, napravio kobnu grešku posle koje su…
Blic 21.02.2024
Maksim Kuzminov, ruski pilot helikoptera , koji je 2023. godine oteo helikopter Oružanih snaga Rusije i koji je brutalno ubijen u španskoj provinciji Alikante, sam je doveo ubice na svoja vrata. Maksim Kuzminov, koji je ruski Mi-8 pun opreme predao… »
Ispraznili ceo šaržer, pa ga pregazili: Detalji ubistva ruskog pilota koji je prebegao u Ukrajinu: U toku potraga za dvojicom…
Blic 20.02.2024
Ruski pilot Maksim Kuzminov, koji je prebegao u Ukrajinu 2023. svojim vojnim helikopterom, pronađen je mrtav u podzemnoj garaži u Španiji, pošto ga je šef ruskih špijuna označio kao „izdajnika“ i „moralnog leša“. Telo Kuzminova otkriveno… »
Vesti dana »
![SBB se prodaje e& PPF grupi, Telekomu prava za prenos sportskih događaja](https://nstatic.net/141/38964141laalwo.jpg)
SBB se prodaje e& PPF grupi, Telekomu prava za prenos sportskih događaja
Nova ekonomija pre 31 minutajoš 13 povezanih
![Hapšenje u Sremskoj Mitrovici zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga](https://nstatic.net/172/38964172kaoyqi.jpg)
Hapšenje u Sremskoj Mitrovici zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga
RTV pre 25 minutajoš 11 povezanih
![OPREZ ZBOG LEDENE KIŠE: Srbiju očekuje hladnoća i snežne padavine](https://nstatic.net/178/38964178hwrhsq.jpg)
OPREZ ZBOG LEDENE KIŠE: Srbiju očekuje hladnoća i snežne padavine
Glas juga pre 25 minutajoš 11 povezanih