Повезане вести
Одбегли руски пилот сам се одао убицама и довео их на кућни праг! Направио кобну грешку после које су га изрешетали па…
Курир 21.02.2024
Руски пилот хеликоптера Максим Кузминов, који је 2023. године отео хеликоптер Оружаних снага Русије и који је брутално убијен у шпанској провинцији Аликанте, сам је довео убице на своја врата. Кузминов, који је руски Ми-8 пун… »
Одбегли руски пилот довео убице на свој праг? Један позив открио Русима где је
Телеграф 21.02.2024
Како су потврдиле украјинске обавештајне службе, Кузминов је побегао са новцем, али уместо да у Шпанији живи испод радара, правио је кобне грешке. Руски пилот хеликоптера Максим Кузминов, који је 2023. године отео хеликоптер… »
Медведев брутално О "пилоту издајнику": За пса - псећа смрт!
Правда 21.02.2024
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев прокоментарисао је судбину Максима Кузминова који је пронађен мртав у Шпанији, наводећи да је "пас заслужио псећу смрт". Шпанска полиција је за "Њујорк тајмс"… »
"За пса, псећа смрт"! Морбидне речи Медведева о страдању руског пилота дезертера!
Курир 21.02.2024
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је данас да не постоји разлог за жаљење због насилне смрти пилота авиона Максима Кузминова у Шпанији. - За пса, псећа смрт, рекао је Медведев за руске… »
"За пса - псећа смрт" Медведев кратко и јасно о пилоту издајнику
Ало 21.02.2024
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је данас да не постоји разлог за жаљење због смрти пилота авиона Максима Кузминова у Шпанији. "За пса, псећа смрт", рекао је Медведев за руске медије. Он… »
Одбегли руски пилот изрешетан и прегажен у Шпанији
Политика 21.02.2024
Шеф руске спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин изјавио је да је руски пилот који је пребегао у Украјину, а чије је тело пронађено у Шпанији, „издајник и злочинац” који је постао „морални леш” од тренутка кад је планирао… »
Ово је рус који је пренео у Украјину моћни хеликоптер! Добио нови живот и пасош, онда нађен прегажен са 5 метака у телу
Мондо 21.02.2024
Максим Кузминов, руски пилот је пребегао хеликоптером МИ-8 у Украјину, а онда је пар месеци касније, пронађен мртав. Максим Кузминов, руски пилот је пребегао хеликоптером МИ-8 у Украјину, а онда је пар месеци касније, пронађен… »
Шпанска полиција потврдила да је руски пилот убијен у Шпанији
Инсајдер 21.02.2024
Шпанска полиција потврдила је за "Њујорк тајмс" да је руски пилот Максим Кузминов, који је 2023. године отео хеликоптер Оружаних снага Русије, убијен у провинцији Аликанте. Двојица шпанских званичника, који су упознати са… »
Откривено шта је одало одбеглог руског пилота: Због девојке довео убице на кућни праг, направио кобну грешку после које су га…
Блиц 21.02.2024
Максим Кузминов, руски пилот хеликоптера , који је 2023. године отео хеликоптер Оружаних снага Русије и који је брутално убијен у шпанској провинцији Аликанте, сам је довео убице на своја врата. Максим Кузминов, који је руски… »
Испразнили цео шаржер, па га прегазили: Детаљи убиства руског пилота који је пребегао у Украјину: У току потрага за двојицом…
Блиц 20.02.2024
Руски пилот Максим Кузминов, који је пребегао у Украјину 2023. својим војним хеликоптером, пронађен је мртав у подземној гаражи у Шпанији, пошто га је шеф руских шпијуна означио као „издајника“ и „моралног леша“. Тело Кузминова… »
Вести дана »

Трамп послао писмо Србији, уводи царине од 1. августа: Запретио и уценио
Правда пре 11 минутајош 26 повезаних

МУП: Све блокаде уклоњене, током ноћи извршена провера идентитета 800 особа
Недељник пре 6 минутајош 23 повезане

Трамп на вечери са Нетањахуом: Хамас спреман да прихвати прекид ватре у Појасу Газе
Бета пре 36 минутајош 23 повезане

На помолу је нови шок на вимблдону - и Синер пред повлачењем?! Прошао незалужено у четвртфинале, али питање је да ли ће играти!
Курир пре 31 минутајош 22 повезане

Два кишна таласа стижу у Србију: Обилније падавине очекују ове делове, могуће и грмљавинске непогоде!
Телеграф пре 36 минутајош 15 повезаних