Повезане вести

Одбегли руски пилот сам се одао убицама и довео их на кућни праг! Направио кобну грешку после које су га изрешетали па…

Одбегли руски пилот сам се одао убицама и довео их на кућни праг! Направио кобну грешку после које су га изрешетали па…

Курир 21.02.2024
Руски пилот хеликоптера Максим Кузминов, који је 2023. године отео хеликоптер Оружаних снага Русије и који је брутално убијен у шпанској провинцији Аликанте, сам је довео убице на своја врата. Кузминов, који је руски Ми-8 пун… »
Одбегли руски пилот довео убице на свој праг? Један позив открио Русима где је

Одбегли руски пилот довео убице на свој праг? Један позив открио Русима где је

Телеграф 21.02.2024
Како су потврдиле украјинске обавештајне службе, Кузминов је побегао са новцем, али уместо да у Шпанији живи испод радара, правио је кобне грешке. Руски пилот хеликоптера Максим Кузминов, који је 2023. године отео хеликоптер… »
Медведев брутално О "пилоту издајнику": За пса - псећа смрт!

Медведев брутално О "пилоту издајнику": За пса - псећа смрт!

Правда 21.02.2024
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев прокоментарисао је судбину Максима Кузминова који је пронађен мртав у Шпанији, наводећи да је "пас заслужио псећу смрт". Шпанска полиција је за "Њујорк тајмс"… »
"За пса, псећа смрт"! Морбидне речи Медведева о страдању руског пилота дезертера!

"За пса, псећа смрт"! Морбидне речи Медведева о страдању руског пилота дезертера!

Курир 21.02.2024
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је данас да не постоји разлог за жаљење због насилне смрти пилота авиона Максима Кузминова у Шпанији. - За пса, псећа смрт, рекао је Медведев за руске… »
"За пса - псећа смрт" Медведев кратко и јасно о пилоту издајнику

"За пса - псећа смрт" Медведев кратко и јасно о пилоту издајнику

Ало 21.02.2024
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је данас да не постоји разлог за жаљење због смрти пилота авиона Максима Кузминова у Шпанији. "За пса, псећа смрт", рекао је Медведев за руске медије. Он… »
Одбегли руски пилот изрешетан и прегажен у Шпанији

Одбегли руски пилот изрешетан и прегажен у Шпанији

Политика 21.02.2024
Шеф руске спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин изјавио је да је руски пилот који је пребегао у Украјину, а чије је тело пронађено у Шпанији, „издајник и злочинац” који је постао „морални леш” од тренутка кад је планирао… »
Ово је рус који је пренео у Украјину моћни хеликоптер! Добио нови живот и пасош, онда нађен прегажен са 5 метака у телу

Ово је рус који је пренео у Украјину моћни хеликоптер! Добио нови живот и пасош, онда нађен прегажен са 5 метака у телу

Мондо 21.02.2024
Максим Кузминов, руски пилот је пребегао хеликоптером МИ-8 у Украјину, а онда је пар месеци касније, пронађен мртав. Максим Кузминов, руски пилот је пребегао хеликоптером МИ-8 у Украјину, а онда је пар месеци касније, пронађен… »
Шпанска полиција потврдила да је руски пилот убијен у Шпанији

Шпанска полиција потврдила да је руски пилот убијен у Шпанији

Инсајдер 21.02.2024
Шпанска полиција потврдила је за "Њујорк тајмс" да је руски пилот Максим Кузминов, који је 2023. године отео хеликоптер Оружаних снага Русије, убијен у провинцији Аликанте. Двојица шпанских званичника, који су упознати са… »
Откривено шта је одало одбеглог руског пилота: Због девојке довео убице на кућни праг, направио кобну грешку после које су га…

Откривено шта је одало одбеглог руског пилота: Због девојке довео убице на кућни праг, направио кобну грешку после које су га…

Блиц 21.02.2024
Максим Кузминов, руски пилот хеликоптера , који је 2023. године отео хеликоптер Оружаних снага Русије и који је брутално убијен у шпанској провинцији Аликанте, сам је довео убице на своја врата. Максим Кузминов, који је руски… »
Испразнили цео шаржер, па га прегазили: Детаљи убиства руског пилота који је пребегао у Украјину: У току потрага за двојицом…

Испразнили цео шаржер, па га прегазили: Детаљи убиства руског пилота који је пребегао у Украјину: У току потрага за двојицом…

Блиц 20.02.2024
Руски пилот Максим Кузминов, који је пребегао у Украјину 2023. својим војним хеликоптером, пронађен је мртав у подземној гаражи у Шпанији, пошто га је шеф руских шпијуна означио као „издајника“ и „моралног леша“. Тело Кузминова… »

Вести дана »