Povezane vesti
Hrvatski teniser Ivo Karlović završio karijeru
Politika 21.02.2024
Hrvatski teniser Ivo Karlović objavio je danas da je završio karijeru. „Neki od vas su primetili da dugo nisam igrao, a i dalje me svakodnevno pitaju da li ću se vratiti takmičenjima. Žao mi je što ću vas razočarati, ali ovim pismom želim da… »
Ivo Karlović zvanično završio igračku karijeru: Hrvatski "džin" otišao u penziju
Dnevnik 21.02.2024
Hrvatski teniser Ivo Karlović saopštio je da je završio igračku karijeru. Karlović (44) je poslednji meč odigrao 2021. godine kada je u prvom kolu Ju-Es opena eliminisan od Andreja Rubljova 6:3, 7:6 (7:3), 6:3. "Neki od vas su primetili da je… »
Jedan od najboljih servera ikada, Ivo Karlović završio karijeru
Sportske.net 21.02.2024
Hrvatski teniser Ivo Karlović objavio je danas da je završio karijeru. "Neki od vas su primetili da dugo nisam igrao, a i dalje me svakodnevno pitaju da li ću se vratiti takmičenjima. Žao mi je što ću vas razočarati, ali ovim pismom želim da… »
Hrvatski ''džin'' završio karijeru: Ivo Karlović okačio reket o klin
Večernje novosti 21.02.2024
Hrvatski teniser Ivo Karlović saopštio je danas da je završio igračku karijeru. FOTO: EPA Karlović (44) je poslednji meč odigrao 2021. godine kada je u prvom kolu Ju-Es opena eliminisan od Andreja Rubljova 6:3, 7:6 (7:3), 6:3. - Neki od vas su… »
Danas 21.02.2024
Hrvatski teniser Ivo Karlović objavio je danas da je završio karijeru. „Neki od vas su primetili da dugo nisam igrao, a i dalje me svakodnevno pitaju da li ću se vratiti takmičenjima. Žao mi je što ću vas razočarati, ali ovim pismom želim da… »
Radio 021 21.02.2024
Hrvatski teniser Ivo Karlović objavio je danas da je završio karijeru. "Neki od vas su primetili da dugo nisam igrao, a i dalje me svakodnevno pitaju da li ću se vratiti takmičenjima. Žao mi je što ću vas razočarati, ali ovim pismom želim da… »
Vesti dana »
Iran i Egipat pozdravili primirje između Izraela i Hezbolaha, oglasili se i Huti
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
(BLOG) Skupština Srbije danas glasa o predlogu budžeta: Opozicija ne učestvuje u glasanju
N1 Info pre 6 minutajoš 21 povezana
Akcije američkih i evropskih proizvođača automobila padaju posle Trampove najave viših carina
Nova ekonomija pre 1 satjoš 7 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 4 povezane