Povezane vesti
Nestorović i Pavić: Nije tačno da smo napustili pokret
Vreme 21.02.2024
Tačno je da su napustili sastanak, ali su informaciju da su napustili i pokret „Mi - Glas iz naroda“ plasirali neki njegovi osnivači, saopštili su danas poslanici Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić, i izneli još neke detalje. Poslanici liste… »
Nestorović: Napustili smo sastanak osnivača, ne i pokret, on formalno ne postoji
Politika 21.02.2024
Poslanici liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da su u utorak napustili sastanak osnivača udruženja građana "Mi - glas iz naroda", ali ne i pokret, jer, kako kažu, on još nije formiran, prenosi Tanjug… »
Evo kad je i kako počeo raspad najvećeg izbornog iznenađenja: Od burne predaje potpisa do svađa i optužbi
Kurir 21.02.2024
Lista " Mi - glas iz naroda" za dva meseca prešla je put od najvećeg iznenađenja na izborima i faktora od kojeg zavisi gradska vlast u Beogradu do grupacije koja se već dva puta pocepala. Izlazak Branimira Nestorovića i Aleksandra Pavića iz pokreta… »
"Nestorović prolazi kroz isti pakao kao i ja"! Jerković reagovao na raskol u pokretu "Mi - glas iz naroda"
Mondo 21.02.2024
Oglasio se Aleksandar Jerković o Branimiru Nestorović. Oglasio se Aleksandar Jerković o Branimiru Nestorović. Nosilac beogradske liste "Mi - Glas iz naroda" Aleksandar Jerković oglasio se na društvenoj mreži X nakon saopštenja pokreta da su… »
Raskol u pokretu koji trese Srbiju: Otkriveni novi detalji - dve poslaničke grupe!
Pravda 21.02.2024
Pokret „Mi – glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović“ imaće ubuduće dve poslaničke grupe u Skupštini Srbije. Do sukoba u ovom udruženju građana došlo je tokom pokušaja da bude transformisano u stranku. Nestorović želi da bude njen… »
„Nestorović prolazi kroz isti pakao kao ja“: Šta o rascepu „Mi – glas iz naroda“ kaže Aleksandar Jerković
N1 Info 21.02.2024
Nosilac beogradske liste "Mi - Glas iz naroda" Aleksandar Jerković izjavio je da jedan od osnivača tog pokreta Branimir Nestorović danas prolazi "kroz isti pakao" kroz koji je prošao i on, "zbog istih ljudi". „‘Mi glas iz naroda’ upravo se… »
Nestorović poručio Napustili smo sastanak osnivača, ne i pokret, on formalno ne postoji
Dnevnik 21.02.2024
BEOGRAD: Poslanici liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da su u utorak napustili sastanak osnivača udruženja građana "Mi - glas iz naroda", ali ne i pokret, jer, kako kažu, on još nije formiran… »
Nestorović: Napustili smo sastanak, ali ne i pokret, on formalno ne postoji
Radio 021 21.02.2024
Poslanici sa liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da je tačno da su u utorak napustili sastanak osnivača tog udruženja građana, ali ne i pokret. To je prethodno saopštio deo osnivača te organizacije, a… »
Nestorović: Napustili smo sastanak osnivača, ne i pokret, on formalno ne postoji
Telegraf 21.02.2024
Nestorović i Pavić tvrde da se u saopštenju ostalih petoro osnivača iznosi nepotpuna slika dešavanja na poslednjem sastanku organizacije "Mi - glas iz naroda" i da ih brzina njegovog izdavanja navodi da sumnjaju u njegove prave motive. Poslanici… »
Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić se oglasili o rascepu pokreta Mi – Glas iz naroda
Danas 21.02.2024
Nakon napuštanja sastanka osnivača Pokreta Mi – Glas iz naroda, Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su zbog čega su se odlučili na taj korak. Pre svega, u saopštenju su potvrdili da je tačno je da su Nestorović i Pavić napustili… »
Branimir Nestorović i Pavić tvrde: Napustili smo sastanak, ali ne i pokret „Mi glas iz naroda“
Nova 21.02.2024
Poslanici liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da je tačno da su u utorak napustili sastanak osnivača tog udruženja građana, ali ne i pokret, kako je prethodno saopštio deo osnivača te organizacije… »
"Pretio fizičkim nasiljem i vređao": Oglasili se Nestorović i Pavić, objasnili razloge za napuštanje pokreta
Blic 21.02.2024
Branimir Nestorović, nosilac liste "Mi - Glas iz naroda", i njegov stranački kolega Aleksandar Pavić, potvrdili su da su napustili ovaj pokret. Sve se desilo nakon sastanka osnivača Udruženja koji je održan pre nekoliko dana i kome su, kako su… »
Nestorović: Nismo napustili pokret koji smo osnovali
RTS 21.02.2024
Poslanici liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da je tačno da su u utorak napustili sastanak osnivača tog udruženja građana, ali ne i pokret, kako je prethodno saopštio deo osnivača te organizacije, jer… »
Nestorović i Pavić nisu usamljeni: Ko je sve ostao uz njih nakon rascepa „MI – Glas iz naroda“?
Danas 21.02.2024
Narodni poslanik i odbornik u Skupštini grada Beograda liste „MI – Glas iz naroda“ Borislav Antonijević kaže za Danas da ostaje uz Branimira Nestorovića i Aleksandra Pavića, te da su uz njih i skoro svi odbornici, kao i narodni poslanici ove… »
Televisa presenta u pokretu oko Nestorovića: Razlaz oko liderstva, ultimatum i pretnja fizičkim nasiljem
NIN 21.02.2024
Da li su poslanici liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić "demonstrativno napustili pokret" ili sastanak, izgleda da zavisi koga pitate. Prvobitno je danas odjeknulo saopštenje Pokreta "Mi - Glas iz naroda" u kome je… »
Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić se oglasili o rascepu pokreta "Mi – Glas iz naroda"
Euronews 21.02.2024
Nakon napuštanja sastanka osnivača Pokreta "Mi – Glas iz naroda", Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su zbog čega su se odlučili na taj korak. Prethodno je pokret izdao saopštenje u kom navode da su isti napustili Nestorović i… »
Raskol u dva čina: Kako se Nestorovićev pokret "Mi, glas iz naroda" raspao na tri dela za svega dva meseca nakon velikog…
Blic 21.02.2024
Jedva da je prošlo dva meseca od decembarskih izbora, a pokret "Mi, glas iz naroda" uspeo je da se raspadne na tri dela iako je osvojio iznenađujuće veliki broj glasova i na republičkom nivou i u Beogradu. Raskol je počeo još pre predaje potpisa za… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 52 minutajoš 81 povezana
„Dokaz da nema nedodirljivih“: Gradonačelnik Novog Sada o hapšenju Mladena Papovića
Danas pre 15 minutajoš 72 povezane
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 51 minutajoš 35 povezanih
Milijaš: Očekuje nas interesantan meč, izvukli smo pouke iz prethodnih utakmica
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih