Повезане вести

Несторовић: Напустили смо састанак оснивача, не и покрет, он формално не постоји

Несторовић: Напустили смо састанак оснивача, не и покрет, он формално не постоји

Политика 21.02.2024
Посланици листе "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовић и Александар Павић саопштили су да су у уторак напустили састанак оснивача удружења грађана "Ми - глас из народа", али не и покрет, јер, како кажу, он још није формиран… »
Ево кад је и како почео распад највећег изборног изненађења: Од бурне предаје потписа до свађа и оптужби

Ево кад је и како почео распад највећег изборног изненађења: Од бурне предаје потписа до свађа и оптужби

Курир 21.02.2024
Листа " Ми - глас из народа" за два месеца прешла је пут од највећег изненађења на изборима и фактора од којег зависи градска власт у Београду до групације која се већ два пута поцепала. Излазак Бранимира Несторовића и… »
"Несторовић пролази кроз исти пакао као и ја"! Јерковић реаговао на раскол у покрету "Ми - глас из народа"

"Несторовић пролази кроз исти пакао као и ја"! Јерковић реаговао на раскол у покрету "Ми - глас из народа"

Мондо 21.02.2024
Огласио се Александар Јерковић о Бранимиру Несторовић. Огласио се Александар Јерковић о Бранимиру Несторовић. Носилац београдске листе "Ми - Глас из народа" Александар Јерковић огласио се на друштвеној мрежи КС након саопштења… »
Раскол у покрету који тресе Србију: Откривени нови детаљи - две посланичке групе!

Раскол у покрету који тресе Србију: Откривени нови детаљи - две посланичке групе!

Правда 21.02.2024
Покрет „Ми – глас из народа проф. др Бранимир Несторовић“ имаће убудуће две посланичке групе у Скупштини Србије. До сукоба у овом удружењу грађана дошло је током покушаја да буде трансформисано у странку. Несторовић жели да буде… »
„Несторовић пролази кроз исти пакао као ја“: Шта о расцепу „Ми – глас из народа“ каже Александар Јерковић

„Несторовић пролази кроз исти пакао као ја“: Шта о расцепу „Ми – глас из народа“ каже Александар Јерковић

Н1 Инфо 21.02.2024
Носилац београдске листе "Ми - Глас из народа" Александар Јерковић изјавио је да један од оснивача тог покрета Бранимир Несторовић данас пролази "кроз исти пакао" кроз који је прошао и он, "због истих људи". „‘Ми глас из народа’… »

Телеграф 21.02.2024
Несторовић и Павић тврде да се у саопштењу осталих петоро оснивача износи непотпуна слика дешавања на последњем састанку организације "Ми - глас из народа" и да их брзина његовог издавања наводи да сумњају у његове праве… »
Бранимир Несторовић и Павић тврде: Напустили смо састанак, али не и покрет „Ми глас из народа“

Бранимир Несторовић и Павић тврде: Напустили смо састанак, али не и покрет „Ми глас из народа“

Нова 21.02.2024
Посланици листе "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовиц́ и Александар Павиц́ саопштили су да је тачно да су у уторак напустили састанак оснивача тог удружења грађана, али не и покрет, како је претходно саопштио део оснивача те… »
Бранимир Несторовић и Александар Павић се огласили о расцепу покрета Ми – Глас из народа

Бранимир Несторовић и Александар Павић се огласили о расцепу покрета Ми – Глас из народа

Данас 21.02.2024
Након напуштања састанка оснивача Покрета Ми – Глас из народа, Бранимир Несторовић и Александар Павић саопштили су због чега су се одлучили на тај корак. Пре свега, у саопштењу су потврдили да је тачно је да су Несторовић и… »
"Претио физичким насиљем и вређао": Огласили се Несторовић и Павић, објаснили разлоге за напуштање покрета

"Претио физичким насиљем и вређао": Огласили се Несторовић и Павић, објаснили разлоге за напуштање покрета

Блиц 21.02.2024
Бранимир Несторовић, носилац листе "Ми - Глас из народа", и његов страначки колега Александар Павић, потврдили су да су напустили овај покрет. Све се десило након састанка оснивача Удружења који је одржан пре неколико дана и… »
Несторовић: Нисмо напустили покрет који смо основали

Несторовић: Нисмо напустили покрет који смо основали

РТС 21.02.2024
Посланици листе "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовић и Александар Павић саопштили су да је тачно да су у уторак напустили састанак оснивача тог удружења грађана, али не и покрет, како је претходно саопштио део оснивача те… »
Телевиса пресента у покрету око Несторовића: Разлаз око лидерства, ултиматум и претња физичким насиљем

Телевиса пресента у покрету око Несторовића: Разлаз око лидерства, ултиматум и претња физичким насиљем

НИН 21.02.2024
Да ли су посланици листе "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовиц́ и Александар Павиц́ "демонстративно напустили покрет" или састанак, изгледа да зависи кога питате. Првобитно је данас одјекнуло саопштење Покрета "Ми - Глас из… »
Несторовић и Павић нису усамљени: Ко је све остао уз њих након расцепа „МИ – Глас из народа“?

Несторовић и Павић нису усамљени: Ко је све остао уз њих након расцепа „МИ – Глас из народа“?

Данас 21.02.2024
Народни посланик и одборник у Скупштини града Београда листе „МИ – Глас из народа“ Борислав Антонијевић каже за Данас да остаје уз Бранимира Несторовића и Александра Павића, те да су уз њих и скоро сви одборници, као и народни… »
Бранимир Несторовић и Александар Павић се огласили о расцепу покрета "Ми – Глас из народа"

Бранимир Несторовић и Александар Павић се огласили о расцепу покрета "Ми – Глас из народа"

Еуроневс 21.02.2024
Након напуштања састанка оснивача Покрета "Ми – Глас из народа", Бранимир Несторовић и Александар Павић саопштили су због чега су се одлучили на тај корак. Претходно је покрет издао саопштење у ком наводе да су исти напустили… »
Раскол у два чина: Како се Несторовићев покрет "Ми, глас из народа" распао на три дела за свега два месеца након великог…

Раскол у два чина: Како се Несторовићев покрет "Ми, глас из народа" распао на три дела за свега два месеца након великог…

Блиц 21.02.2024
Једва да је прошло два месеца од децембарских избора, а покрет "Ми, глас из народа" успео је да се распадне на три дела иако је освојио изненађујуће велики број гласова и на републичком нивоу и у Београду. Раскол је почео још пре… »

Вести дана »

Објављене нове цене горива које ће важити до 31. октобра

Објављене нове цене горива које ће важити до 31. октобра

Зоом УЕ пре 51 минутајош 38 повезаних
Новопазарци кренули у штафетно пешачење до Новог Сада

Новопазарци кренули у штафетно пешачење до Новог Сада

Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 9 повезаних
РТС расписао конкурс за новог генералног директора

РТС расписао конкурс за новог генералног директора

Машина пре 45 минутајош 19 повезаних
Када да померимо сат?

Када да померимо сат?