Повезане вести
"Ово убада у срце!" Хрватска затечена, оно што је Новак Ђоковић урадио није очекивала (фото)
Вечерње новости 21.02.2024
Новак Ђоковић је завршио и у насловима хрватских медија овог уторка, па и на њиховим насловним странама. Са правом. ФОТО: АП/Тањуг Не може много тенисера да се похвали да су одиграли више мечева са Новаком Ђоковићем и да имају… »
Побегао од новакове освете! Пензионисао се тенисер који је више пута победио Ђоковића него што је од Нолета изгубио
Вечерње новости 21.02.2024
Не може много тенисера да се похвали да су одиграли више мечева са Новаком Ђоковићем и да имају већи број победа него пораза у тим дуелима. Један са баш таквим учинком је данас завршио каријеру. Тањуг/АП "Новости" су вам већ… »
АТП ми не признаје победу над Новаком! Чувени Хрват се повукао, а никад није заборавио изрбисани меч са Ђоковићем!
Мондо 21.02.2024
Можда није један од најбољих, али Иво Карловић ће заувек остати један од најуникатнијих тенисера икада. Сада је коначно са 44 године рекао да је крај! Можда није један од најбољих, али Иво Карловић ће заувек остати један од… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 44 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро