Povezane vesti
Kačavenda doživela pomračenje, pa nasrnula na njega! Milena momentalno zgrabila šolju, vanredno stanje u Eliti!
Alo 21.02.2024
Tenzije između Samira i Kačavende došle su do same ivice skandala. Milena Kačavenda, ponovo je bez imalo ustručavanja ušla u brutalan sukob sa Samirom Ramovićem. Da se strasti ne smiriju govori i činjenica, da je Ivan Marinković pokušao poput "drvenog… »
Kačevenda divlja po imanju! Ušla u crveno pa nasrnula na Samira i polila ga kafom: "Muž mi nije to radio, ti ćeš sada?!"
Kurir 21.02.2024
Ivan Marinković pokušao je da objasni Mileni Kačavendi o čemu je pričao sa Samirom Ramovićem kada je reč o njenom odnosu sa Terzom, što se njoj nije ni malo dopalo, te je ušla u žestok sukob sa Samirom. - Ja nisam to komentarisao, ko god se pogledao u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Kruševac: Otkriveno oko 40 tona neoznačenog i potencijalno opasnog pilećeg mesa
Pressek pre 1 satjoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 3 minutajoš 88 povezanih

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 52 minutajoš 15 povezanih