Повезане вести
"Бог ме је погледао што сам изгубила бебу са њим" Вања сурово о законитом супругу: Кад имаш превише стреса...
Курир 22.02.2024
Репер Ненад Алексић Ша био је у кратком браку са Вањом Алексић, која је сад путем друштвених мрежа открила на чему је захвална Богу. Вања је, како се одраније зна, изгубила бебу са Ненадом, а сад је, у разговору са Стефаном… »
Бог ме је погледао што сам изгубила бебу са њим! Шок изјава Вање Алексић у лајву, бивши задругар јој одмах скренуо пажњу…
Ало 22.02.2024
Вања Алексић, још увек законита супруга Ненада Алексића Ша, не престаје да шокира јавност. Тиктокерка је још увек законита супруга репера и учесника Елите Ненада Алексића Ша, Вања Алексић, који скоро свакодневно има нервне… »
"Бог ме је погледао што сам изгубила дете са њим": Бивша жена Ненада Алексића Ша без задршке: "Тако је кад имаш превише…
Блиц 22.02.2024
Репер Ненад Алексић Ша био је у кратком браку са Вањом Алексић, која је сад путем друштвених мрежа открила на чему је захвална Богу. Вања је, како се одраније зна, изгубила бебу са Ненадом, а сад је, у разговору са Стефаном… »
Вести дана »

Убица који је у Прилепу усмртио свог сестрића и његово дете (11) објавио језиву поруку: „Не играјте се с онима који немају шта да изгубе!“
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Проблеми са граничним прелазима због пада система у Северној Македонији и стање саобраћаја у Србији током туристичке сезоне
Наслови.аи пре 1 минутјош 12 повезаних

Премијер Шпаније критиковао америчке царине на робу из ЕУ: Искористимо нашу снагу да постигнемо бољи споразум
Инсајдер пре 2 сатајош 14 повезаних