Povezane vesti
"Bog me je pogledao što sam izgubila bebu sa njim" Vanja surovo o zakonitom suprugu: Kad imaš previše stresa...
Kurir 22.02.2024
Reper Nenad Aleksić Ša bio je u kratkom braku sa Vanjom Aleksić, koja je sad putem društvenih mreža otkrila na čemu je zahvalna Bogu. Vanja je, kako se odranije zna, izgubila bebu sa Nenadom, a sad je, u razgovoru sa Stefanom Karićem, otkrila: -… »
Bog me je pogledao što sam izgubila bebu sa njim! Šok izjava Vanje Aleksić u lajvu, bivši zadrugar joj odmah skrenuo…
Alo 22.02.2024
Vanja Aleksić, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, ne prestaje da šokira javnost. Tiktokerka je još uvek zakonita supruga repera i učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, koji skoro svakodnevno ima nervne slomove zbog veze sa… »
"Bog me je pogledao što sam izgubila dete sa njim": Bivša žena Nenada Aleksića Ša bez zadrške: "Tako je kad imaš…
Blic 22.02.2024
Reper Nenad Aleksić Ša bio je u kratkom braku sa Vanjom Aleksić, koja je sad putem društvenih mreža otkrila na čemu je zahvalna Bogu. Vanja je, kako se odranije zna, izgubila bebu sa Nenadom, a sad je, u razgovoru sa Stefanom Karićem, otkrila: -… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Protest prosvetara: "Sindikati, ili ste uz nas ili ste bez nas" (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 10 satijoš 11 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 4 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 57 minutajoš 56 povezanih