Povezane vesti

Miljana Kulić prekinula program i obratila se porodici Imala posebnu poruku za majku: "Ja sam ovde odlično"

Miljana Kulić prekinula program i obratila se porodici Imala posebnu poruku za majku: "Ja sam ovde odlično"

Blic 22.02.2024
Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić poslednjih dana maksimalno se predala odnosu sa Darjanom Radomirovićem čemu svedoče i njihovi sve češći intimni odnosi, ali i činjenica da se u toku istih ni najmanje ne obaziru na kamere kojima su… »
Miljana Kulić se nakon vrelih akcija javno obratila porodici: S obzirom da sam bila sa skraćenim, da imam dete...

Miljana Kulić se nakon vrelih akcija javno obratila porodici: S obzirom da sam bila sa skraćenim, da imam dete...

Kurir 22.02.2024
Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je započela vezu s cimerom Darjanom Radumirovićem, što nije naišlo na odobravanje njene majke Marije. Marija sumnja da je Darijan iskoristio Miljanu za produžetak boravka u rijaliti programu… »
Hitan prekid programa u eliti! Miljana se nikad surovije nije obratila porodici, ovo niko nije očekivao

Hitan prekid programa u eliti! Miljana se nikad surovije nije obratila porodici, ovo niko nije očekivao

Alo 22.02.2024
Miljana Kulić nedavno je upovila u emotivni odnos sa Darjanom Radumirovićem. Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je započela vezu s cimerom Darjanom Radumirovićem, što nije naišlo na odobravanje njene majke Marije. Marija sumnja… »

Vesti dana »