Povezane vesti
Ataman besan posle poraza: Upozoravao sam na sudije pre meča
Večernje novosti 23.02.2024
Košarkaši Turske poraženi su u prvom meču kvalifikacija za Eurobasket 2025. od ekipe Italije rezultatom 87:80. Selektor Turske Ergin Ataman oštro je kritikovao sudije posle meča. Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN - Upozorio sam na sudije tokom meča. U FIBA… »
Ataman opet krivi sudije za poraz: Upozorio sam ih tokom meča, igrao se američki fudbal!
Mondo 23.02.2024
Ergin Ataman ponovo je okrivio sudije za poraz, ovog puta u reprezentaciji Turske. Ergin Ataman ponovo je okrivio sudije za poraz, ovog puta u reprezentaciji Turske. Ergin Ataman je u roku od samo nekoliko dana dva puta okrivio sudije za poraze svojih… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Obradović istakao da je promenjeni način odbrane, ali i agresivnost donela pobedu Partizanu
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 4 satijoš 1 povezana