Povezane vesti
Ataman besan posle poraza: Upozoravao sam na sudije pre meča
Večernje novosti 23.02.2024
Košarkaši Turske poraženi su u prvom meču kvalifikacija za Eurobasket 2025. od ekipe Italije rezultatom 87:80. Selektor Turske Ergin Ataman oštro je kritikovao sudije posle meča. Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN - Upozorio sam na sudije tokom meča. U FIBA… »
Ataman oštro po FIBA sudijama: "Kao američki fudbal"
Sportske.net 23.02.2024
Turska je izgubila od Italije na gostovanju 87:80 u prvom meču kvalifikacija za Evrobasket. Selektor Turske Ergin Ataman nije mogao da izbegne da ne prokomentariše suđenje FIBA sudija. "Upozorio sam na sudije tokom meča. U FIBA utakmici, kad god… »
Ataman opet krivi sudije za poraz: Upozorio sam ih tokom meča, igrao se američki fudbal!
Mondo 23.02.2024
Ergin Ataman ponovo je okrivio sudije za poraz, ovog puta u reprezentaciji Turske. Ergin Ataman ponovo je okrivio sudije za poraz, ovog puta u reprezentaciji Turske. Ergin Ataman je u roku od samo nekoliko dana dva puta okrivio sudije za poraze svojih… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 44 minutajoš 23 povezane
Raketa pogodila vrtić i zgradu, ima mrtvih: Rusi se obružili na Kijev i Sumi, gradovi pod žestokim udarom
Blic pre 15 minutajoš 8 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 1 satjoš 3 povezane
Begunac osumnjičen za terorizam u SAD pronađen u Britaniji posle 20 godina
Danas pre 8 satijoš 1 povezana