Povezane vesti

Lekler najbrži na trećem testiranju u Bahreinu uoči nove sezone Formule 1

Lekler najbrži na trećem testiranju u Bahreinu uoči nove sezone Formule 1

Sportski žurnal 23.02.2024
Nova sezona počinje 2. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina. Vozač Ferarija Šarl Lekler bio je najbrži na današnjem trećem testiranju u Bahreinu uoči početka nove sezone u šampionatu Formule 1. Sainc je ostvario najbolji rezultat u vremenu od… »
Odlučio sam se za novu avanturu: Hamilton govorio o prelasku u Ferari 2025. godine

Odlučio sam se za novu avanturu: Hamilton govorio o prelasku u Ferari 2025. godine

Večernje novosti 23.02.2024
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je danas da želi da otvori novo poglavlje u svojoj karijeri prelaskom u Ferari 2025. godine, posle 12 sezone provedenih u Mercedesu. FOTO: Tanjug/AP Ovaj 39-godišnji Britanac danas je tokom… »
Hamilton: Osetio sam da je vreme za novo poglavlje

Hamilton: Osetio sam da je vreme za novo poglavlje

Sportski žurnal 23.02.2024
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 govorio o prelasku u Ferari 2025. godine. Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je danas da želi da otvori novo poglavlje u svojoj karijeri prelaskom u Ferari 2025. godine, posle 12 sezone… »
Sainc opet najbrži, šaht napravio ogromne probleme

Sainc opet najbrži, šaht napravio ogromne probleme

Sport klub 23.02.2024
Karlos Sainc je u prepodnevnoj sesiji poslednjeg dana testiranja u Formuli 1, ponovo imao najbrže vreme. Ipak, zbog problema na stazi „Sahir“ sa poklopcem jednog od šahtova za odvod, tradicionalna pauza za ručak je otkazana. Umesto toga, test-dan… »
Španac najbrži: Karlos Sainz najbrži na današnjim predsezonskim testiranjima u Bahreinu

Španac najbrži: Karlos Sainz najbrži na današnjim predsezonskim testiranjima u Bahreinu

Večernje novosti 23.02.2024
Vozač Ferarija Španac Karlos Sainz bio je najbrži na današnjim drugim testiranjima u Bahreinu uoči početka nove sezone u šampionatu Formule 1. FOTO: Tanjug/AP Sainz je na stazi u Bahreinu ostvario rezultat od 1:29,921 minut. On je odvezao 84 kruga… »

Vesti dana »