Повезане вести
Преварио ме је, имам све црно на бело: Каја Остојић тек сад признала зашто јој је пукла веза
Стори 24.02.2024
Кају Остојић преварио дечко, а она је то једва поднела. Певачицин емотивни живот одувек привлачи много пажње. Каја иза себе има три брака - наследницу Николину родила је са 19 година, а добила ју је у браку са првим супругом… »
"Рекла сам му да се исели из стана до 7 ујутру" Певачица ухватила партнера у превари - Све сам одштампала, црно на бело!
Мондо 24.02.2024
Певачица Катарина Остојић пре 12 година избацила партнера из стана. Певачица Катарина Остојић пре 12 година избацила партнера из стана Певачица Катарина Каја Остојић, која је након р аскида вишегодишње везе с хрватским… »
Певачица ухватила партнера у превари! Скупљала доказе, па му одмах тражила да уради једну ствар
Курир 24.02.2024
Певачица Каја Остојић свој љубавни живот крије од очију јавности, а својевремено је причала о дечку који ју је преварио. Како је певачица тада истакла, одмах је тражила од њега да се исели из стана. - Ја сам била превише луда… »
"Рекла сам му да се исели из стана до 7 ујутру": Певачица ухватила партнера у превари, имала све црно на бело: "Била сам…
Блиц 24.02.2024
Певачица Каја Остојић свој љубавни живот крије од очију јавности, а својевремено је причала о дечку који ју је преварио. Како је певачица тада истакла, одмах је тражила од њега да се исели из стана. - Ја сам била превише луда… »
Вести дана »

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 41 минутајош 2 повезане

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана