Povezane vesti
"Organizuje se srpska jedinica": Evo šta sve plaćenik Dejan Berić objavljuje nakon što su mu spalili kuću u Rusiji: Ja sam u…
Blic 27.02.2024
Srpski plaćenik Dejan Berić, kojem su nedavno u odsustvu spalili kuću, u danima nakon incidenta objavljivao je uobičajene, proruski nastrojene postove na svom “Telegram kanalu”, ali je u jednoj objavi pomenuo “Srpsku jedinicu” koja se navodno organizuje… »
"Ako su mislili da me uplaše mogu to da okače mačku o rep": Srpski plaćenik se oglasio sa zgarišta kuće koju su mu zapalili…
Blic 27.02.2024
U noći između 22. i 23. februara u Rusiji je do temelja spaljena kuća srpskog plaćenika Dejana Berića, ali su on i njegova supruga ostali nepovređeni pošto u trenutku izbijanja vatre nisu bili u svom domu. Prve nezvanične informacije govore da su, za… »
Vesti dana »
Darko napravio najbolji tim NBA lige: Torontu ne mogu ništa, Kanada sa Srbinom sanja titulu
Mondo pre 11 minutajoš 23 povezane
Svi detalji ukinute presude roditeljima dečaka ubice: Miljana oslobođena jednog dela, čeka se dalji postupak
Mondo pre 31 minutajoš 8 povezanih
Putin i Tramp rekli svoje o mirovnom planu, Zelenski na mukama: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Četiri dana najboljeg vina i hrane na Beogradskom sajmu
RTV pre 2 satajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za 22. novembar: Nagli pad temperature, moguće i snežne padavine
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih