Povezane vesti
"Organizuje se srpska jedinica": Evo šta sve plaćenik Dejan Berić objavljuje nakon što su mu spalili kuću u Rusiji: Ja sam…
Blic 27.02.2024
Srpski plaćenik Dejan Berić, kojem su nedavno u odsustvu spalili kuću, u danima nakon incidenta objavljivao je uobičajene, proruski nastrojene postove na svom “Telegram kanalu”, ali je u jednoj objavi pomenuo “Srpsku jedinicu” koja se navodno… »
"Ako su mislili da me uplaše mogu to da okače mačku o rep": Srpski plaćenik se oglasio sa zgarišta kuće koju su mu…
Blic 27.02.2024
U noći između 22. i 23. februara u Rusiji je do temelja spaljena kuća srpskog plaćenika Dejana Berića, ali su on i njegova supruga ostali nepovređeni pošto u trenutku izbijanja vatre nisu bili u svom domu. Prve nezvanične informacije govore da su… »
Vesti dana »
Nebojša Vladisavljević: Videćemo hoće li hapšenje Vesića biti dimna zavesa, ali u 12 godina nije bilo krivične odgovornosti vlasti
Nova pre 1 satjoš 76 povezanih
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 51 minutajoš 51 povezana
Nova komesarka EU za proširenje: Realne su šanse da nekoliko zemalja narednih godina pristupi EU,nadam se i Srbija
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO Nikodijević pričao o „najboljem gradonačelniku Beograda“, pa nastupio haos na sednici. Odbornik napao novinara „Danasa“
Nova pre 33 minutajoš 32 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 5 satijoš 22 povezane