Povezane vesti
Sjajne reči legende NBA lige: Šekil O'Nil otkrio na koga ga podseća odlični centar
Večernje novosti 28.02.2024
Legendarni Šekil O'Nil komentarisao je partije zvezde Hjuston roktesa Alperena Šenguna. Tanjug/AP Turski centar pruža sjajne partije u NBA ligi, a njegove igre nisu promakle čuvenom Šeku. - Podseća me na mladog Paua Gasola, kada se pojavio. Dopada mi se… »
Šek o Šengunu: Podseća me na mladog Gasola
Sport klub 28.02.2024
NBA legenda Šakil O'Nil govorio je o turskom košarkašu Alperenu Šengunu i njegovim partijama, a istakao je i gde bi želeo da ga vidi u budućnosti. Dvadesetjednogodišnji Turčin igra za Hjuston Rokitse i pruža sjajne partije, a pohvalio ga je i legendarni… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 59 povezanih

Rastu tenzije u školi u Mirijevu: Novom direktoru iz SNS stigle instrukcije da dovede policiju u školu i zabrani ulazak odraslima, počelo okupljanje roditelja
Nova pre 43 minutajoš 31 povezana

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Vreme da NATO uvede odbrambenu zonu zabrane leta nad zapadom Ukrajine, kaže analitičar
Slobodna Evropa pre 53 minutajoš 25 povezanih