Povezane vesti
Fon der Lajen: Užasnuta sam slikama iz Gaze
Politika 01.03.2024
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen poručila je danas da je "duboko uznemirena" slikama iz Pojasa Gaze i istakla da se mora istražiti šta se dogodilo na severu te palestinske enklave, kada je stradalo više desetina Palestinaca koji su… »
Fon der Lajen: Užasnuta sam slikama iz Gaze, istražiti šta se dogodilo
RTV 01.03.2024
BRISEL - Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen poručila je danas da je "duboko uznemirena" slikama iz Pojasa Gaze i istakla da se mora istražiti šta se dogodilo na severu te palestinske enklave, kada je stradalo više desetina Palestinaca… »
Borelj: Užasnut sam vestima o još jednom pokolju u Gazi, ozbiljno kršenje međunarodnog prava
Radio 021 01.03.2024
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj poručio je danas da "užasnut vestima o još jednom pokolju" na severu Gaze u kojem su stradali Palestinci koji su čekali pomoć. "Užasnut sam vestima o još jednom pokolju civila u… »
Borelj: Užasnut sam pokoljem civila u Gazi koji su čekali hranu
RTV 01.03.2024
BRISEL - Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj je poručio da "užasnut vestima o još jednom pokolju" na severu Gaze u kojem su stradali Palestinci koji su čekali u redu za hranu. "Užasnut sam vestima o još… »
"To je ozbiljno kršenje međunarodnog humanitarnog prava": Borelj: Užasnut sam pokoljem civila koji su na severu Gaze čekali…
Blic 01.03.2024
Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Đuzep Borelj poručio je danas da "užasnut vestima o još jednom pokolju" na severu Gaze u kojem su stradali Palestinci koji su čekali u redu za hranu. - Užasnut sam vestima o još… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji: Obustave i blokade od Novog Sada do Novog Pazara, vlast preti smanjenem plata prosvetarima
Nova pre 8 minutajoš 16 povezanih
Đoković lekcijom odgovorio na zvižduke, hoće li ga sad razumeti?
Sportske.net pre 2 satajoš 42 povezane