Povezane vesti
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske“, odrastanje jednog milenijalca
Južne vesti 01.03.2024
BBC Uroš Dimitrijević „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom mračnom podrumu, napravljenom na mestu zaboravljenog groblja, u kojem komotno živi porodica duhova. Ta poruka dočeka me… »
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske“, odrastanje jednog milenijalca
BBC News 01.03.2024
Pisac Uroš Dimitrijević u razgovoru za BBC na srpskom priča o odrastanju i romanu „Daske“ koji mu je doneo nagradu „Politikinog zabavnika“. „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom… »
Danas 01.03.2024
„Moj duh će zauvek biti sa vama.“ Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom mračnom podrumu, napravljenom na mestu zaboravljenog groblja, u kojem komotno živi porodica duhova. Ta poruka dočeka me svakog dana kada dođem u… »
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske", odrastanje jednog milenijalca
Radio 021 01.03.2024
Pisac Uroš Dimitrijević u razgovoru za BBC na srpskom priča o odrastanju i romanu „Daske" koji mu je doneo nagradu „Politikinog zabavnika". BBC Uroš Dimitrijević „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih

Beograd: Studenti Poljoprivrednog fakulteta objavili da je u 13.00 završena blokada depoa GSP
Beta pre 2 satajoš 71 povezana

(VIDEO) Poletela jaja ka funkcionerima SNS-a: U Nišu uporedo skup naprednjaka i zbor građana:
N1 Info pre 5 minutajoš 34 povezane

Tužilac: Lanac propusta i nezakonitih radnji doveo do požara u diskoteci u Kočanima
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih