Povezane vesti
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske“, odrastanje jednog milenijalca
Južne vesti 01.03.2024
BBC Uroš Dimitrijević „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom mračnom podrumu, napravljenom na mestu zaboravljenog groblja, u kojem komotno živi porodica duhova. Ta poruka dočeka me… »
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske“, odrastanje jednog milenijalca
BBC News 01.03.2024
Pisac Uroš Dimitrijević u razgovoru za BBC na srpskom priča o odrastanju i romanu „Daske“ koji mu je doneo nagradu „Politikinog zabavnika“. „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom… »
Danas 01.03.2024
„Moj duh će zauvek biti sa vama.“ Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom mračnom podrumu, napravljenom na mestu zaboravljenog groblja, u kojem komotno živi porodica duhova. Ta poruka dočeka me svakog dana kada dođem u… »
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske", odrastanje jednog milenijalca
Radio 021 01.03.2024
Pisac Uroš Dimitrijević u razgovoru za BBC na srpskom priča o odrastanju i romanu „Daske" koji mu je doneo nagradu „Politikinog zabavnika". BBC Uroš Dimitrijević „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene… »
Vesti dana »

Šta se sve desilo tokom 8 sati sastanka u džedi? Ovo je bio ključni korak: Rubio sve okrenuo ka Rusiji, a Zelenski 11 dana nakon svađe zahvalio Trampu!
Kurir pre 10 minutajoš 4 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana