Povezane vesti
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske“, odrastanje jednog milenijalca
Južne vesti 01.03.2024
BBC Uroš Dimitrijević „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom mračnom podrumu, napravljenom na mestu zaboravljenog groblja, u kojem komotno živi porodica duhova. Ta poruka dočeka me svakog dana… »
Intervju petkom sa Urošem Dimitrijevićem: „Daske“, odrastanje jednog milenijalca
BBC News 01.03.2024
Pisac Uroš Dimitrijević u razgovoru za BBC na srpskom priča o odrastanju i romanu „Daske“ koji mu je doneo nagradu „Politikinog zabavnika“. „Moj duh će zauvek biti sa vama." Ne, taj natpis nije napisan na zidu napuštene crkve, niti u kakvom mračnom… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 43 minutajoš 127 povezanih
Crvena zvezda razbila Partizan za titulu šampiona Srbije - o spektakularnoj igri Avdića dugo će se pričati
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 1 satjoš 46 povezanih
Nikoli Jokiću, verovali ili ne, ukrali donji veš: Bizarna neprijatnost nakon poraza od Minesote
Nova pre 43 minutajoš 53 povezane