Povezane vesti

ATP lista: Srpski teniser Novak Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu

ATP lista: Srpski teniser Novak Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu

Dnevnik 04.03.2024
Srpski teniser Novak Đoković ostao je na čelu najnovije ATP liste objavljene danas čime je počeo 415. nedelju na prvom mestu i tako nastavio da uvećava sopstveni i svetski rekord. Đoković ima 9.675 bodova, 870 više od drugoplasiranog Španca… »
Panika: Rafael Nadal odustaje?

Panika: Rafael Nadal odustaje?

Večernje novosti 04.03.2024
RAFAEL Nadal pojavio se prvi put na terenu još od početka godine kada je zaustavljen u četvrtfinalu Brizbejna. Doduše odigrao je egzibicioni meč sa Karlosom Alkarazom u Las Vegasu. Sigurno da je navijače "bika sa Majorke" obradovalo što je ponovo… »
Rafa odustaje od Indijan Velsa?

Rafa odustaje od Indijan Velsa?

Sportske.net 04.03.2024
Čekamo Rafaela Nadala na nekom ozbiljnom turniru koji nije egzibicioni, propustio je Australijan open, potom i one turnire u februaru iz serije 500 koje je retko kad i igrao, ali se očekivao njegov nastup na američkoj turneji. Konkretno, prijavljen je… »
Nadal izgubio od Alkaraza: Osećam se mnogo bolje nego što sam očekivao

Politika 04.03.2024
Španski teniser Rafael Nadal izgubio je prošle noći od sunarodnika Karlosa Alkaraza u egzibicionom meču u Las Vegasu sa 3:6, 6:4, 14:12, ali je posle duela izjavio da se oseća mnogo bolje nego što je očekivao. Nadal, koji je odigrao samo 12… »
Uprkos gubitku od 180 bodova: Đoković započeo 415. nedelju kao najbolji na svetu!

Uprkos gubitku od 180 bodova: Đoković započeo 415. nedelju kao najbolji na svetu!

Hot sport 04.03.2024
Srbin je nezaustavljiv Srpski teniser Novak Đoković zadržao je svoje mesto na vrhu ATP liste, ulazeći u 415. nedelju kao najbolji na svetu, iako je u međuvremenu izgubio 180 bodova! Novak trenutno ima 9675 bodova i ima priliku da dodatno napreduje na… »
Alkaraz: Od Nadala sam naučio da imam borbeni duh

Alkaraz: Od Nadala sam naučio da imam borbeni duh

Danas 04.03.2024
Veliki španski dvoboj u Las Vegasu završen je trijumfom mlađeg, ali nijedan od njih nije krio zadovoljstvo posle meča, kao ni pohvale na račun onog drugog. – Od Rafe sam naučio da imam borbeni duh, da nikada nema predaje, da se trči za svakom… »
Srpski teniser Novak Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu ATP liste

Vesti online 04.03.2024
Srpski teniser Novak Đoković ostao je na čelu najnovije ATP liste objavljene danas čime je počeo 415. nedelju na prvom mestu i tako nastavio da uvećava sopstveni i svetski rekord. Đoković ima 9.675 bodova, 870 više od drugoplasiranog Španca… »
Nadal izgubio od Alkaraza: "Mnogo sam bolje nego što sam očekivao"

Nadal izgubio od Alkaraza: "Mnogo sam bolje nego što sam očekivao"

Sportske.net 04.03.2024
Španski teniser Rafael Nadal izgubio je prošle noći od sunarodnika Karlosa Alkaraza u egzibicionom meču u Las Vegasu sa 3:6, 6:4, 14:12, ali je posle duela izjavio da se oseća mnogo bolje nego što je očekivao. Nadal, koji je odigrao samo 12… »
Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu ATP liste

Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu ATP liste

Sportski žurnal 04.03.2024
Norvežanin Kasper Rud ušao u prvih 10. Srpski teniser Novak Đoković počeo je danas 415. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime je nastavio da uvećava sopstveni rekord.Za razliku od prošle nedelje, Đoković ima 180 bodova manje na svom kontu, tako… »
Alkaras: Od Nadala sam naučio da imam borbeni duh

Alkaras: Od Nadala sam naučio da imam borbeni duh

Sport klub 04.03.2024
Veliki španski dvoboj u Las Vegasu završen je trijumfom mlađeg, ali nijedan od njih nije krio zadovoljstvo posle meča, kao ni pohvale na račun onog drugog. – Od Rafe sam naučio da imam borbeni duh, da nikada nema predaje, da se trči za svakom… »
Nadal izgubio od Alkarasa: Osećam se mnogo bolje nego što sam očekivao (video)

Nadal izgubio od Alkarasa: Osećam se mnogo bolje nego što sam očekivao (video)

Sportski žurnal 04.03.2024
U Netfliksovoj egzibiciji Španci pokazali da su spremni za Indijan Vels. Španski teniser Rafael Nadal izgubio je prošle noći od sunarodnika Karlosa Alkarasa u egzibicionom meču u Las Vegasu 3:6, 6:4, 14:12, ali je posle duela izjavio da se oseća… »
Đoković na koti 415

Đoković na koti 415

Sport klub 04.03.2024
Novak Đoković je počeo 415. nedelju kao najbolji teniser sveta. Srbinu je skinuto 180 poena, jer nije branio polufinale Dubaija od prošle godine, ali je i dalje prvi igrač planete sa 9675 bodova. Alkaras je drugi sa 8805, dok je na trećoj poziciji… »
Novak Đoković 415. nedelju na čelu ATP liste: Kao najbolji na svetu započinje turnir u Indijan Velsu

Novak Đoković 415. nedelju na čelu ATP liste: Kao najbolji na svetu započinje turnir u Indijan Velsu

Euronews 04.03.2024
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković učestvovaće ove nedelje na turniru u Indijan Velsu i to posle pet godina pauze, čime započinje američku turneju, a takmičenje u Sjedinjenim Američkim Državama dočekuje kao lider na ATP listi i na tom mestu… »
Španci napunili džepove! Nadal i Alkaraz zabavljali Amere, a kad su krenuli da broje evra, nije im bilo dobro (video)

Španci napunili džepove! Nadal i Alkaraz zabavljali Amere, a kad su krenuli da broje evra, nije im bilo dobro (video)

SUDAR dva najveća imena španskog tenisa, Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza, pripao je ovom drugom koji je posle super taj-brejka savladao 37-godišnjeg sunarodnika na "Netfliks slem" egzibicionom turniru u Las Vegasu - 6:3, 4:6, 7:6 (14:12). Foto: EPA… »

Danas 04.03.2024
''Prošlo je mnogo vremena, ali...'' Rafael Nadal obradovao navijače

''Prošlo je mnogo vremena, ali...'' Rafael Nadal obradovao navijače

Rafael Nadal izgubio je u egzibicionom meču od Karlosa Alkaraza (3:6, 6:4, 14:12), ali i pored poraza njegovi navijači mogu da budu zadovoljni. FOTO: Tanjug/AP - Igrati protiv njega je veliki izazov. Potpuno smo različite generacije. Trebalo bi da… »
Dve teniske furije u svetskoj prestonici zabave: Alkarazu pripala egzibicija protiv Nadala u Las Vegasu (VIDEO)

Dve teniske furije u svetskoj prestonici zabave: Alkarazu pripala egzibicija protiv Nadala u Las Vegasu (VIDEO)

Danas 04.03.2024
U organizaciji Netflixa u Las Vegasu su se u egzibiciji sastali najbolji španski teniseri svih vremena višestruki grend slem šampion Rafael Nadal, koji uskoro puni 38 godina, i 20-godišnji Karlos Alkaraz, koji je s dve titule na najvećim turnirima… »

Vesti dana »