Повезане вести

Паника: Рафаел Надал одустаје?

Паника: Рафаел Надал одустаје?

Вечерње новости 04.03.2024
РАФАЕЛ Надал појавио се први пут на терену још од почетка године када је заустављен у четвртфиналу Бризбејна. Додуше одиграо је егзибициони меч са Карлосом Алкаразом у Лас Вегасу. Сигурно да је навијаче "бика са Мајорке"… »
Рафа одустаје од Индијан Велса?

Рафа одустаје од Индијан Велса?

Спортске.нет 04.03.2024
Чекамо Рафаела Надала на неком озбиљном турниру који није егзибициони, пропустио је Аустралијан опен, потом и оне турнире у фебруару из серије 500 које је ретко кад и играо, али се очекивао његов наступ на америчкој турнеји… »
Надал изгубио од Алкараза: Осећам се много боље него што сам очекивао

Надал изгубио од Алкараза: Осећам се много боље него што сам очекивао

Политика 04.03.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал изгубио је прошле ноћи од сународника Карлоса Алкараза у егзибиционом мечу у Лас Вегасу са 3:6, 6:4, 14:12, али је после дуела изјавио да се осећа много боље него што је очекивао. Надал, који је… »
Упркос губитку од 180 бодова: Ђоковић започео 415. недељу као најбољи на свету!

Упркос губитку од 180 бодова: Ђоковић започео 415. недељу као најбољи на свету!

Хот спорт 04.03.2024
Србин је незаустављив Српски тенисер Новак Ђоковић задржао је своје место на врху АТП листе, улазећи у 415. недељу као најбољи на свету, иако је у међувремену изгубио 180 бодова! Новак тренутно има 9675 бодова и има прилику да… »
Алкараз: Од Надала сам научио да имам борбени дух

Алкараз: Од Надала сам научио да имам борбени дух

Данас 04.03.2024
Велики шпански двобој у Лас Вегасу завршен је тријумфом млађег, али ниједан од њих није крио задовољство после меча, као ни похвале на рачун оног другог. – Од Рафе сам научио да имам борбени дух, да никада нема предаје, да се… »
Ђоковић на коти 415

Ђоковић на коти 415

Спорт клуб 04.03.2024
Новак Ђоковић је почео 415. недељу као најбољи тенисер света. Србину је скинуто 180 поена, јер није бранио полуфинале Дубаија од прошле године, али је и даље први играч планете са 9675 бодова. Алкарас је други са 8805, док је… »
Алкарас: Од Надала сам научио да имам борбени дух

Алкарас: Од Надала сам научио да имам борбени дух

Спорт клуб 04.03.2024
Велики шпански двобој у Лас Вегасу завршен је тријумфом млађег, али ниједан од њих није крио задовољство после меча, као ни похвале на рачун оног другог. – Од Рафе сам научио да имам борбени дух, да никада нема предаје, да се… »
Ђоковић почео 415. недељу на првом месту АТП листе

Ђоковић почео 415. недељу на првом месту АТП листе

Спортски журнал 04.03.2024
Норвежанин Каспер Руд ушао у првих 10. Српски тенисер Новак Ђоковић почео је данас 415. недељу на првом месту АТП листе, чиме је наставио да увећава сопствени рекорд.За разлику од прошле недеље, Ђоковић има 180 бодова мање на… »
Новак Ђоковић 415. недељу на челу АТП листе: Као најбољи на свету започиње турнир у Индијан Велсу

Новак Ђоковић 415. недељу на челу АТП листе: Као најбољи на свету започиње турнир у Индијан Велсу

Еуроневс 04.03.2024
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић учествоваће ове недеље на турниру у Индијан Велсу и то после пет година паузе, чиме започиње америчку турнеју, а такмичење у Сједињеним Америчким Државама дочекује као лидер на АТП листи… »
Шпанци напунили џепове! Надал и Алкараз забављали Амере, а кад су кренули да броје евра, није им било добро (видео)

Шпанци напунили џепове! Надал и Алкараз забављали Амере, а кад су кренули да броје евра, није им било добро (видео)

СУДАР два највећа имена шпанског тениса, Рафаела Надала и Карлоса Алкараза, припао је овом другом који је после супер тај-брејка савладао 37-годишњег сународника на "Нетфликс слем" егзибиционом турниру у Лас Вегасу - 6:3, 4:6… »
''Прошло је много времена, али...'' Рафаел Надал обрадовао навијаче

''Прошло је много времена, али...'' Рафаел Надал обрадовао навијаче

Рафаел Надал изгубио је у егзибиционом мечу од Карлоса Алкараза (3:6, 6:4, 14:12), али и поред пораза његови навијачи могу да буду задовољни. ФОТО: Тањуг/АП - Играти против њега је велики изазов. Потпуно смо различите… »
Две тениске фурије у светској престоници забаве: Алкаразу припала егзибиција против Надала у Лас Вегасу (ВИДЕО)

Две тениске фурије у светској престоници забаве: Алкаразу припала егзибиција против Надала у Лас Вегасу (ВИДЕО)

Данас 04.03.2024
У организацији Нетфликса у Лас Вегасу су се у егзибицији састали најбољи шпански тенисери свих времена вишеструки гренд слем шампион Рафаел Надал, који ускоро пуни 38 година, и 20-годишњи Карлос Алкараз, који је с две титуле на… »

Вести дана »