Povezane vesti

Zna se ko će sutra uveče zameniti Tuhela, ako Bajern ispadne od Lacija!

Zna se ko će sutra uveče zameniti Tuhela, ako Bajern ispadne od Lacija!

Sportske.net 04.03.2024
Preneli smo još u subotu da će trener Bajerna Tomas Tuhel dobiti otkaz u utorak uveče, ukoliko njegov tim ne eliminiše Lacio u osmini finala Lige šampiona. Meč u Minhenu igra se sutra od 21 sat, a Bajern je pre tri sedmice izgubio u Rimu rezultatom… »
Tuhel: Ne znam za druge, ali ja ne brinem

Tuhel: Ne znam za druge, ali ja ne brinem

Sportski žurnal 04.03.2024
Trener Bajerna istakao da ne strahuje da će mu meč sa Laciom biti poslednji na klupi Bavaraca. Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je danas da veruje da će klub iz Minhena da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Bajern je 14… »
Tuhel pred lacio: "Sve je jasno, moramo da pobedimo sa dva gola razlike"

Tuhel pred lacio: "Sve je jasno, moramo da pobedimo sa dva gola razlike"

Večernje novosti 04.03.2024
Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je danas da veruje da će klub iz Minhena da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona. FOTO: Tanjug/AP Bajern je 14. februara u Rimu poražen od Lacija rezultatom 1:0 u prvom duelu osmine finala LŠ… »
Kurcšlus: Jedina nemačka reč koja opisuje stanje na terenu i svlačionici Bajerna iz Minhena

Kurcšlus: Jedina nemačka reč koja opisuje stanje na terenu i svlačionici Bajerna iz Minhena

Večernje novosti 04.03.2024
BAJERN Minhen proživljava pravu agoniju. Bavarski fudbalski velikan ne može da se "spoji sa loptom" i veže dve dobre utakmice. Ni kod kuće, ni na strani. Ni u Bundesligi, a ni u Ligi šampiona. Sutra na "Alijanc arenu" dolazi Lacio, a Rimljani imaju… »

Vesti dana »

Dan žalosti u Srbiji

Dan žalosti u Srbiji

Insajder pre 8 satijoš 3 povezane
Austrijski kancelar Karl Nehamer podneo ostavku

Austrijski kancelar Karl Nehamer podneo ostavku

Radio 021 pre 36 minutajoš 2 povezane
Zaharova: Svi odgovorni za brutalni zločin biće kažnjeni!

Zaharova: Svi odgovorni za brutalni zločin biće kažnjeni!

Vesti online pre 1 satjoš 2 povezane