Povezane vesti
"Ja sam pobednik Elite" Mensur Ajdarpašić šokirao poslednjim oglašavanjem: Opušteno...
Kurir 04.03.2024
Nakon turbulentnog boravka u rijalitiju " Elita", Mensur Ajdarpašić je odlučio da se vrati kući u Crnu Goru kako bi bio sa porodicom. Mensurov izlazak iz rijalitija je izazvao veliko interesovanje javnosti, a niko nije bio srećniji od njegove majke… »
Prvo oglašavanje mensura posle elite Iznenadno napustio rijaliti, pa uputio jasnu poruku i sve šokirao
Alo 04.03.2024
"Ja sam najsrećniji čovek" Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić napustio je "Elitu", a vest o njegovom izlasku iz "Bele kuće" šokirala je kako ukućane, tako i gledaoce. Njegov ugovor istekao je 01. marta, te je Mensur bio prinuđen da napusti imanje u… »
Evo gde se nalazi Mensur posle Elite Napustio rijaliti i odmah se video sa njima, odlučio da nestane iz javnosti
Alo 04.03.2024
Otkriveno gde se nalazi Mensur Ajdarpašić posle napuštanja Elite. Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić napustio je "Elitu", a vest o njegovom izlasku iz "Bele kuće" šokirala je kako ukućane, tako i gledaoce. Njegov ugovor istekao je 01. marta, te je Mensur… »
Vesti dana »

Skupovi protiv blokada širom Srbije – u Čačku, Šapcu i Nišu policija razdvajala dve grupe; Vučić: Ljudi hoće stabilnost
RTS pre 8 minutajoš 34 povezane

Direktor policije Vasiljević: Na skupovima protiv blokada okupilo se 126.399 ljudi, sprečeni sukobi u Čačku i Šapcu
Euronews pre 7 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Vlade đurović vratio pešića U realnost: Takvi izgovori nam ne trebaju!
Hot sport pre 8 minutajoš 35 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 4 satijoš 95 povezanih