Повезане вести
"Ја сам победник Елите" Менсур Ајдарпашић шокирао последњим оглашавањем: Опуштено...
Курир 04.03.2024
Након турбулентног боравка у ријалитију " Елита", Менсур Ајдарпашић је одлучио да се врати кући у Црну Гору како би био са породицом. Менсуров излазак из ријалитија је изазвао велико интересовање јавности, а нико није био… »
Прво оглашавање менсура после елите Изненадно напустио ријалити, па упутио јасну поруку и све шокирао
Ало 04.03.2024
"Ја сам најсрећнији човек" Ријалити учесник Менсур Ајдарпашић напустио је "Елиту", а вест о његовом изласку из "Беле куће" шокирала је како укућане, тако и гледаоце. Његов уговор истекао је 01. марта, те је Менсур био принуђен… »
Ево где се налази Менсур после Елите Напустио ријалити и одмах се видео са њима, одлучио да нестане из јавности
Ало 04.03.2024
Откривено где се налази Менсур Ајдарпашић после напуштања Елите. Ријалити учесник Менсур Ајдарпашић напустио је "Елиту", а вест о његовом изласку из "Беле куће" шокирала је како укућане, тако и гледаоце. Његов уговор истекао… »
Вести дана »

Због најављених обилних падавина у Шумадији, сви припадници Управе за ванредне ситуације у Крагујевцу у стању приправности
Глас Шумадије пре 1 сатјош 75 повезаних

Пицула: Санкције НИС-у одражавају заоштравање према ономе што ради режим у Србији
Бета пре 7 сатијош 18 повезаних

Израелска морнарица пресрела Глобалну Сумуд флотилу са хуманитарном помоћи за Газу
Наслови.аи пре 4 минутајош 50 повезаних

РТС: НИС ће упутити допуњени захтев администрацији САД за још једним одлагањем пуне примене санкција
Н1 Инфо пре 3 сатајош 37 повезаних