Povezane vesti

"Ja sam pobednik Elite" Mensur Ajdarpašić šokirao poslednjim oglašavanjem: Opušteno...

"Ja sam pobednik Elite" Mensur Ajdarpašić šokirao poslednjim oglašavanjem: Opušteno...

Kurir 04.03.2024
Nakon turbulentnog boravka u rijalitiju " Elita", Mensur Ajdarpašić je odlučio da se vrati kući u Crnu Goru kako bi bio sa porodicom. Mensurov izlazak iz rijalitija je izazvao veliko interesovanje javnosti, a niko nije bio srećniji od njegove majke… »
Prvo oglašavanje mensura posle elite Iznenadno napustio rijaliti, pa uputio jasnu poruku i sve šokirao

Prvo oglašavanje mensura posle elite Iznenadno napustio rijaliti, pa uputio jasnu poruku i sve šokirao

Alo 04.03.2024
"Ja sam najsrećniji čovek" Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić napustio je "Elitu", a vest o njegovom izlasku iz "Bele kuće" šokirala je kako ukućane, tako i gledaoce. Njegov ugovor istekao je 01. marta, te je Mensur bio prinuđen da napusti imanje… »
Evo gde se nalazi Mensur posle Elite Napustio rijaliti i odmah se video sa njima, odlučio da nestane iz javnosti

Evo gde se nalazi Mensur posle Elite Napustio rijaliti i odmah se video sa njima, odlučio da nestane iz javnosti

Alo 04.03.2024
Otkriveno gde se nalazi Mensur Ajdarpašić posle napuštanja Elite. Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić napustio je "Elitu", a vest o njegovom izlasku iz "Bele kuće" šokirala je kako ukućane, tako i gledaoce. Njegov ugovor istekao je 01. marta, te… »

Vesti dana »