Повезане вести

"Ја сам победник Елите" Менсур Ајдарпашић шокирао последњим оглашавањем: Опуштено...

"Ја сам победник Елите" Менсур Ајдарпашић шокирао последњим оглашавањем: Опуштено...

Курир 04.03.2024
Након турбулентног боравка у ријалитију " Елита", Менсур Ајдарпашић је одлучио да се врати кући у Црну Гору како би био са породицом. Менсуров излазак из ријалитија је изазвао велико интересовање јавности, а нико није био… »
Прво оглашавање менсура после елите Изненадно напустио ријалити, па упутио јасну поруку и све шокирао

Прво оглашавање менсура после елите Изненадно напустио ријалити, па упутио јасну поруку и све шокирао

Ало 04.03.2024
"Ја сам најсрећнији човек" Ријалити учесник Менсур Ајдарпашић напустио је "Елиту", а вест о његовом изласку из "Беле куће" шокирала је како укућане, тако и гледаоце. Његов уговор истекао је 01. марта, те је Менсур био принуђен… »
Ево где се налази Менсур после Елите Напустио ријалити и одмах се видео са њима, одлучио да нестане из јавности

Ево где се налази Менсур после Елите Напустио ријалити и одмах се видео са њима, одлучио да нестане из јавности

Ало 04.03.2024
Откривено где се налази Менсур Ајдарпашић после напуштања Елите. Ријалити учесник Менсур Ајдарпашић напустио је "Елиту", а вест о његовом изласку из "Беле куће" шокирала је како укућане, тако и гледаоце. Његов уговор истекао… »

Вести дана »