Повезане вести

Случај Бранислав Лечић: Како нам је Анђела Јовановић показала да жртве више неће ћутати чак ни када их систем не штити…

Случај Бранислав Лечић: Како нам је Анђела Јовановић показала да жртве више неће ћутати чак ни када их систем не штити…

Нова 05.03.2024
Глумица Анђела Јовановић одбила је да глуми у серији "Радио Милева" сцену са колегом Браниславом Лечићем, који је у овом остварењу у четвртој сезони требало да одигра епизодну улогу, након чега ју је колега тужио због "повреде… »
Стиже Подршка за Анђелу Јовановић и од констракте: Послала јасну поруку младој глумици коју тужи Бранислав Лечић

Стиже Подршка за Анђелу Јовановић и од констракте: Послала јасну поруку младој глумици коју тужи Бранислав Лечић

Курир 05.03.2024
Глумица Анђела Јовановић одбила је да сними сцену у серији "Радио Милева" са Браниславом Лечићем који ју је потом тужио и од ње тражи 300.000 динара. Анђели су након овог догађаја подршку пружиле бројне колеге, а међу њима… »
Адвокатица Сара Ел Сараг: Постоји ли правни основ тужбе Бранислава Лечића против Анђеле Јовановић

Адвокатица Сара Ел Сараг: Постоји ли правни основ тужбе Бранислава Лечића против Анђеле Јовановић

Нова 05.03.2024
Постоји ли правни основ тужбе у случају глумице Анђеле Јовановић која је стална глумица серије Радио Милева, а коју је тужио глумац Бранислав Лечић, који је требао да буде ангажован у једној епизоди ове серије, у емисији "Међу… »
„Може да прође полиграф, али се јако добро зна ко је ко“: Продуценткиња се огласила након што је Лечић тужио Анђелу Јовановић…

„Може да прође полиграф, али се јако добро зна ко је ко“: Продуценткиња се огласила након што је Лечић тужио Анђелу Јовановић…

Нова 05.03.2024
Продуценткиња Снежана Пенев прокоментарисала је случај глумице Анђеле Јовановић и њеног старијег колеге Бранислава Лечића. Продуценткиња Снежана Пенев огласила се на свом Инстаграму након што је јавност сазнала да је Бранислав… »
Ово су сцене које је Анђела Јовановић одбила да сними са Браниславом Лечићем (ВИДЕО)

Ово су сцене које је Анђела Јовановић одбила да сними са Браниславом Лечићем (ВИДЕО)

Цити магазине 05.03.2024
Јуче је одјекнула вест да Бранислав Лечић тужи глумицу Анђелу Јовановић због „повреде части и угледа“. Према Лечићевој тужби, Јовановић није хтела да се заједно с њим појави у сценама у хумористичкој серији „Радио Милева“… »
„Мушкарци предатори нападају глумице које су на почетку каријере јер знају да не могу да им се одупру“: Мира Карановић изнела…

„Мушкарци предатори нападају глумице које су на почетку каријере јер знају да не могу да им се одупру“: Мира Карановић изнела…

Нова 05.03.2024
Јуче је у медијима одјекнула вест о томе да је глумица Анђела Јовановић одбила да дели кадар са Браниславом Лечићем, због чега ју је он тужио за повреду части и угледа. Нешто слично пре неколико година, у јеку оптужби које је… »
Лечић неће паре, тражи само једно: Глумцу продуценти хтели да одмах исплате цео хонорар, а он одбио и због чега

Лечић неће паре, тражи само једно: Глумцу продуценти хтели да одмах исплате цео хонорар, а он одбио и због чега

Курир 05.03.2024
Бивши министар културе и глумац Бранислав Лечић тужио је за повреду части и угледа колегиницу Анђелу Јовановић, која је одбила да игра с њим у серији "Радио Милева", након чега је његов ангажман отказан. Њих двоје срешће се… »
Бројне колеге глумци подржали Анђелу Јовановић

Бројне колеге глумци подржали Анђелу Јовановић

Радио 021 05.03.2024
Бројне српске глумице, међу којима су Мирјана Карановић и Слобода Мићаловић, поздравиле су и подржале одлуку колегинице Анђеле Јовановић да одбије да глуми у сцени с Браниславом Лечићем. Милена Радуловић је поручила да сви у… »
"Лека има своју верзију свега тога": Ирфан Менсур се поново огласио о случају Лечић!

"Лека има своју верзију свега тога": Ирфан Менсур се поново огласио о случају Лечић!

Мондо 05.03.2024
Ирфан Менсур открива како је заменио Бранислава Лечића у серији "Радио Милева", и изнео своје мишљење о скандалу који је избио. Ирфан Менсур открива како је заменио Бранислава Лечића у серији "Радио Милева", и изнео своје… »
"Мушкарци предатори нападају анонимне глумице које не могу да им се одупру": Мирјана Карановић о случају Лечића и Анђеле…

"Мушкарци предатори нападају анонимне глумице које не могу да им се одупру": Мирјана Карановић о случају Лечића и Анђеле…

Блиц 05.03.2024
Током јучерашњег дана као бомба одјекнула је вест да је глумица Анђела Јовановић одбила да игра у истој сцени са колегом Браниславом Лечићем у серији "Радио Милева". Глумица Мирјана Карановић је причала на ову тему за "Вести… »
"Изненадила ме реакција слободе Мићаловић" Бранислав Лечић поново реаговао - Ја доајен српског глумишта, они за*ебавају!

"Изненадила ме реакција слободе Мићаловић" Бранислав Лечић поново реаговао - Ја доајен српског глумишта, они за*ебавају!

Мондо 05.03.2024
Бранислав Лечић проговорио о случају о којем бруји домаћа јавност. Бранислав Лечић проговорио о случају о којем бруји домаћа јавност Ћерка Гагија Јовановића, Анђела Јовановић, добила је тужбу од колеге Бранислава Лечића, након… »
"Сатанизују ме, угрожавају ми егзистенцију" Бранислав Лечић не престаје да се оглашава након што је тужио Анђелу Јовановић…

"Сатанизују ме, угрожавају ми егзистенцију" Бранислав Лечић не престаје да се оглашава након што је тужио Анђелу Јовановић…

Курир 05.03.2024
Глумац Бранислав Лечић поново се нашао пред оптужбама глумице, овог пута Анђеле Јовановић, а читава драма добила је још већи акценат када су је у томе подржале глумице Слобода Мићаловић, Милена Радуловић... Иако је претходно… »
Одлучно „не“ и велика подршка: Ко је глумица Анђела Јовановић, која је одбила да глуми са Браниславом Лечићем?

Одлучно „не“ и велика подршка: Ко је глумица Анђела Јовановић, која је одбила да глуми са Браниславом Лечићем?

Данас 05.03.2024
“Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно… »
"У послу сам 15 година и познајем их обоје" Продуценткиња јасно изнела став о случају Лечић - Јовановић: "Желим да…

"У послу сам 15 година и познајем их обоје" Продуценткиња јасно изнела став о случају Лечић - Јовановић: "Желим да…

Курир 05.03.2024
Продуценткиња Снежана Пенев придружила се низу колега из бранше који су подржали Анђелу Јовановић у одлуци да не глуми с Браниславом Лечићем у истом кадру у серији "Радио Милева". Она је у изјави за Курир истакла да је… »
Огласила се Данијела Штајнфелд у јеку скандала око лечића: Ево шта је поручила Анђели Јовановић! Фото

Огласила се Данијела Штајнфелд у јеку скандала око лечића: Ево шта је поручила Анђели Јовановић! Фото

Мондо 05.03.2024
Након што је Анђела Јовановић одбила да снима с Браниславом Лечићем, поруку подршке упутила јој је и Данијела Штајнфелд. Након што је Анђела Јовановић одбила да снима с Браниславом Лечићем, поруку подршке упутила јој је и… »
"Нисам је додиривао, то је била редитељска провера" Лечић описао сусрет с Анђелом, па открио да ли се чуо с њеним родитељима…

"Нисам је додиривао, то је била редитељска провера" Лечић описао сусрет с Анђелом, па открио да ли се чуо с њеним родитељима…

Курир 05.03.2024
Глумац Бранислав Лечић добио је понуду за епизодну улогу у серији "Радио Милева", а након што је глумица Анђела Јовановић одбила да сарађује с њим, заменио га је колега Ирфан Менсур. Лечић је одлучио да тужи млађу колегиницу… »
"Мислим да сам пристојно одиграо улогу" Ирфан Менсур наследио Бранислава Лечића у серији, па прокоментарисао случај Анђеле…

"Мислим да сам пристојно одиграо улогу" Ирфан Менсур наследио Бранислава Лечића у серији, па прокоментарисао случај Анђеле…

Блиц 05.03.2024
Глумица Анђела Јовановић одбила је да сними сцену у серији "Радио Милева" са Браниславом Лечићем, а његову улогу добио је Ирфан Менсур. Менсур се сада огласио, те открио да га је продукција серије "Радио Милева" позвала ноћ пред… »
„Хвала јој што је рекла не“: Анђела Јовановић је одбила да глуми с Лечићем, а ово су јавне личности које су је подржале…

„Хвала јој што је рекла не“: Анђела Јовановић је одбила да глуми с Лечићем, а ово су јавне личности које су је подржале…

Цити магазине 05.03.2024
Многобројне јавне личности подржале су глумицу Анђелу Јовановић након што ју је Бранислав Лечић тужио зато што је одбила да са њим сними заједничку сцену за потребе серије „Радио Милева“. Анђеле Јовановић огласила се након вести… »
Замолио ме је то да учиним! Ирфан Менсур у последњи час заменио Лечића након побуне глумице, открио шта се десило

Замолио ме је то да учиним! Ирфан Менсур у последњи час заменио Лечића након побуне глумице, открио шта се десило

Мондо 05.03.2024
Ирфан Менсур заменио је Бранислава Лечића у серији након што је Анђела Јовановић одбила да глуми с њим. Ирфан Менсур заменио је Бранислава Лечића у серији након што је Анђела Јовановић одбила да глуми с њим. Ћерка Драгана… »
"Не је не" Финалисткиња Песме за Евровизију стала уз Анђелу Јовановић након Лечићеве тужбе, па поменула и Милену Радуловић…

"Не је не" Финалисткиња Песме за Евровизију стала уз Анђелу Јовановић након Лечићеве тужбе, па поменула и Милену Радуловић…

Курир 05.03.2024
Глумица Анђела Јовановић одбила је да сними сцену у серији "Радио Милева" са Браниславом Лечићем, ком је била понуђена улога човека који је лажно оптужен за сексуално узнемиравање. Анђели су након овог догађаја подршку пружиле… »
„Хвала јој што је рекла не“: Које су све јавне личности подржале Анђелу Јовановић након што је одбила да глуми с Браниславом…

„Хвала јој што је рекла не“: Које су све јавне личности подржале Анђелу Јовановић након што је одбила да глуми с Браниславом…

Нова 05.03.2024
Многобројне јавне личности подржале су глумицу Анђелу Јовановић након што ју је Бранислав Лечић тужио зато што је одбила да са њим сними заједничку сцену за потребе серије "Радио Милева". Анђеле Јовановић огласила се након вести… »
"Хвала ти за снагу": Данијела Штајнфелд се обратила Анђели Јовановић након што ју је тужио Бранислав Лечић

"Хвала ти за снагу": Данијела Штајнфелд се обратила Анђели Јовановић након што ју је тужио Бранислав Лечић

Блиц 05.03.2024
Глумица Данијела Штајнфелд подржала је глумицу Анђелу Јовановић, након што ју је Бранислав Лечић тужио јер је одбила да снима сцену са њим у популарној серији "Радио Милева". - Хвала ти за снагу, што си рекла "не", написала је… »
Ново оглашавање анђеле Јовановић: Након што ју је Бранислав Лечић тужио и од ње тражи 300.000, глумица поручила једно…

Ново оглашавање анђеле Јовановић: Након што ју је Бранислав Лечић тужио и од ње тражи 300.000, глумица поручила једно…

Блиц 05.03.2024
Глумица Анђела Јовановић одбила је да игра у истој сцени са колегом Браниславом Лечићем у серији "Радио Милева", након чега ју је глумац тужио и тражи од ње да му исплати 300.000 динара. Колеге пружају подршку Анђели Јовановић… »
"Ко је дошао на идеју да ангажује лечића?" Продуценткиња: Може да тужи и прође полиграф, али добро се зна ко је ко!

"Ко је дошао на идеју да ангажује лечића?" Продуценткиња: Може да тужи и прође полиграф, али добро се зна ко је ко!

Мондо 05.03.2024
Продуценткиња Снежана Пенев огласила се након што је Бранислав Лечић тужио млађу колегиницу Анђелу Јовановић. Продуценткиња Снежана Пенев огласила се након што је Бранислав Лечић тужио млађу колегиницу Анђелу Јовановић. Ћерка… »
Ово је глумац који је заменио Лечића у „Радио Милеви“, након што је Анђела Јовановић одбила да глуми у серији

Ово је глумац који је заменио Лечића у „Радио Милеви“, након што је Анђела Јовановић одбила да глуми у серији

Цити магазине 05.03.2024
Анђела Јовановић је одбила да игра заједно са Браниславом Лечићем у серији „Радио Милева“, због чега је он њу тужио, а сад знамо и како је та сцена била замишљена. Те сцене су већ снимљене и емитоване. Бранислав Лечић је… »

Вести дана »