Povezane vesti
Za sve sam ja kriva Anđela Šparavalo ne može da se smiri nakon razgovora sa roditeljima, pomenula i odricanje oca od nje
Alo 06.03.2024
Anđela Šparavalo o razgovoru sa roditeljima. Učesnica Elite Anđela Šparavalo progovorila je o razgovoru koji je imala sa roditeljima. PrintScreen YouTube/Zadruga Official Naime, njena majka izričito je protiv njene veze sa Bojanom Pavlović, a ona je… »
Anđela ide na veštačku oplodnju? Učesnica Elite donela šok odluku, želi bebu sa Bojanom!
Alo 06.03.2024
Anđela se odlučila na krupniji korak sa Bojanom. Učesnica Elite, Anđela Šparavalo već neko vreme je u centru skandala zbog turbulentne veze sa Bojanom Pavlović. Iako su Anđelini roditelji strogo protiv istopolne veze njihove ćerke, ona ne planira da… »
Vesti dana »
Kraj rata u Ukrajini zavisi od ruske spremnosti: zvaničnici Vašingtona i Kijeva
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Mićović o NIS-u i rafieneriji: Sjajna prilika da se postrojenje u Pančevu vrati u srpske ruke
Kurir pre 26 minutajoš 21 povezana
Panter: Znam svaki pogrdni izraz u Srbiji, navikao sam na uvrede kada igram protiv Crvene zvezde
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Milvoki ne može bez Janisa: Baksi poraženi od Filadelfije i to na domaćem terenu (video)
Kurir pre 4 satijoš 45 povezanih
IAEA: Oštećeni štit iznad nuklearnog reaktora u Černobilju više ne blokira radijaciju
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih