Povezane vesti
Prevareni muž uvek poslednji sazna: Haris konačno progovorio o razvodu od Meline
Story 07.03.2024
Zašto su se razveli Melina i Haris Džinović, pitanje je koje dugo muči domaću javnost. Ipak, Melina se tim povodom nije oglašavala, a Haris Džinović sada je odlučio da progovori. Harmonični brak supružnika trajao je 22 godine, a onda se sve srušilo kao… »
Dok je čekala dečka, naišao 30 godina stariji! Životna priča Meline Džinović: Pobegla od kuće zbog Harisa, a ova zvezda je…
Kurir 07.03.2024
Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku. Kako svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para, Haris je prvi rešio da… »
"Sve je krenulo iz avanture": Svi bruje o razvodu Harisa i Meline, a evo kako su se zavoleli: "Rekli smo: Hajde da napravimo…
Blic 07.03.2024
Pevač Haris Džinović i njegova supruga Meline rastali su se nakon više od dve decenije zbog, kako je Haris izneo, neverstva. Iako čitava javnost bruji o njihovom razvodu, mnogi ne znaju kako je zapravo počela ova ljubavna priča. Melina i Haris ušli su u… »
Novi detalji razvoda Harisa Džinovića i Meline: Deca ostala da žive u vili sa pevačem, kreatorka sebi kupila stan u elitnom…
Nova 07.03.2024
Haris Džinović potvrdio je da se razveo od supruge Meline Džinović, te je tom prilikom otkrio da su njegova deca Kan i Đina teško podneli. Naime, Melina i Haris Džinović već neko vreme ne žive zajedno. Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu… »
"Melina je duže od godinu dana imala vezu sa drugim": Isplivale šok tvrdnje o razvodu Harisa Džinovića i modne kreatorke
Blic 07.03.2024
Nakon 22 godine braka, Melina i Haris Džinović su se razveli, a kako pišu domaći mediji, modna kreatorka je navodno već nastavila dalje. Naime, Haris Džinović je u ispovesti za hrvatske medije potvrdio da se razvodi od Meline, ali i priznao da je ona ta… »
Haris otkrio skandalozni razlog razvoda od meline! A Đina mnogo ne haje, pobegla iz Srbije s njim i uživa (foto)
Kurir 07.03.2024
Haris Džinović je šokirao javnost kada je rekao kako se od supruge razvodi zbog njenog neverstva, a kako je rekao njihovim naslednicima ćerki Đini i sinu Kanu nije lako pao rastanak roditelja. Iako se do sada ovim povodom nije oglašavala, Đina koja je… »
"Sedeo bih u kući i tugovao": Haris Džinović otkrio kako se oseća nakon što ga je Melina ostavila
Blic 07.03.2024
Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović stavili su tačku na brak koji je trajao 22 godine. Melina i Haris iz tog braka imaju dvoje dece, a Haris je u ispovesti za hrvatske medije ispričao da nisu lako podneli njihov rastanak. Par nije za… »
Haris udario na Melinu, a sada se oglasila Đina: Ovo menja sve
Story 07.03.2024
Pevač je prvi put komentarisao razloge razvoda od supruge, a ćerka Harisa i Meline sada se oglasila. Naime, legendarni pevač je istakao da je razvod inicirala Melina. - Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom… »
Haris konačno sve ispričao: Ona je napustila mene nisam ja nju, prevareni muž zadnji sazna
Svet & Skandal 07.03.2024
Haris Džinović o razvodu progovorio po prvi put Javnost iz dana u dan znatiželjno prati šta se dešava između Meline i Harisa Džinović koji su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Iako je dugo izbegavao da o tome govori, pevač Haris… »
"Da li vam izgledam tužno?" Haris Džinović otkrio kako se oseća pošto ga je Melina šutnula, svi detalji njegovog samačkog…
Kurir 07.03.2024
Kao bomba odjeknula je vest da se Haris i Melina Džinović razvode posle 22 godine zajedničkog života. Par nije za medije govorio o razvodu, a pevač je sad prvi put javno otkrio kako se oseća posle kraha braka. ''Inače bih sedeo u kući, tugovao, ne bih… »
Haris Džinović: Uglavnom prevareni muž zadnji sazna!
Svet plus 07.03.2024
Melina Džinović prevarila je supruga Harisa sa bivšim fudbalerom, što je sada potvrdio i on. Uglavnom prevareni muž zadnji sazna, kaže pevač. Haris i Melina nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju brak i… »
Plakao sam 300 kilometara: Haris zbog jedne stvari nije mogao da zadrži suze
Story 07.03.2024
Razvod Harisa i Meline ponovo je glavna tema javnosti. Razlog je taj što je Haris prvi put govorio zbog čega se nakon 22 godine ljubavi rastao od Meline. - Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž… »
Novi detalji razvoda: Deca ostala da žive u vili sa Harisom, Melina sebi kupila stan u elitnom delu Beograda u kom sama živi
Blic 07.03.2024
Haris Džinović potvrdio je da se razveo od supruge Meline Džinović, te je tom prilikom otkrio da su njegova deca Kan i Đina teško podneli. Naime, Melina i Haris Džinović već neko vreme ne žive zajedno. Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu… »
"Nije im lako palo" Haris Džinović otkrio kako su ćerka Đina i sin Kan podneli njegov i Melinin razvod! Nije krio nijedan…
Kurir 07.03.2024
Haris Džinović progovorio je o razvodu sa Melinom, ali i otkrio kako su njihova deca, Đina i Kan, podneli njihov razvod. - Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je… »
"Ona me je napustila, nisam ja nju": Haris Džinović je pričao o razlogu razvoda, a njegova veza sa Melinom počela je šokom…
Blic 07.03.2024
U domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da se Melina i Haris Džinović razvode nakon 22 godine braka. Haris Džinović za hrvatske medije, progovorio je prvi put o razlozima rastanka sa Melinom. - 'Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju… »
"Prevareni muž zadnji sazna": Haris Džinović prvi put o razlozima razvoda sa Melinom: Evo da li pati za bivšom ženom
Blic 06.03.2024
U domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da se Melina i Haris Džinović razvode nakon 22 godine braka. Haris Džinović, sada je prvi put za hrvatske medije, progovorio o razlozima rastanka sa Melinom. - 'Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja… »
Vesti dana »

Određeno 48 sati zadržavanja muškarcu koji je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća
Radio 021 pre 16 minutajoš 41 povezana

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 41 minutajoš 49 povezanih