Повезане вести
Преварени муж увек последњи сазна: Харис коначно проговорио о разводу од Мелине
Стори 07.03.2024
Зашто су се развели Мелина и Харис Џиновић, питање је које дуго мучи домаћу јавност. Ипак, Мелина се тим поводом није оглашавала, а Харис Џиновић сада је одлучио да проговори. Хармонични брак супружника трајао је 22 године, а… »
Док је чекала дечка, наишао 30 година старији! Животна прича Мелине Џиновић: Побегла од куће због Хариса, а ова звезда је…
Курир 07.03.2024
Тема број један на српској естради већ недељама је развод Хариса и Мелине Џиновић, који су решили да на своју љубав дугу 22 година дефинитивно ставе тачку. Како сваким даном у јавност испливавају нове информације око овог… »
"Све је кренуло из авантуре": Сви брује о разводу Хариса и Мелине, а ево како су се заволели: "Рекли смо: Хајде да направимо…
Блиц 07.03.2024
Певач Харис Џиновић и његова супруга Мелине растали су се након више од две деценије због, како је Харис изнео, неверства. Иако читава јавност бруји о њиховом разводу, многи не знају како је заправо почела ова љубавна прича… »
Нови детаљи развода Хариса Џиновића и Мелине: Деца остала да живе у вили са певачем, креаторка себи купила стан у елитном…
Нова 07.03.2024
Харис Џиновић потврдио је да се развео од супруге Мелине Џиновић, те је том приликом открио да су његова деца Кан и Ђина тешко поднели. Наиме, Мелина и Харис Џиновић већ неко време не живе заједно. Модна креаторка се након… »
"Мелина је дуже од годину дана имала везу са другим": Испливале шок тврдње о разводу Хариса Џиновића и модне креаторке
Блиц 07.03.2024
Након 22 године брака, Мелина и Харис Џиновић су се развели, а како пишу домаћи медији, модна креаторка је наводно већ наставила даље. Наиме, Харис Џиновић је у исповести за хрватске медије потврдио да се разводи од Мелине… »
Харис открио скандалозни разлог развода од мелине! А Ђина много не хаје, побегла из Србије с њим и ужива (фото)
Курир 07.03.2024
Харис Џиновић је шокирао јавност када је рекао како се од супруге разводи због њеног неверства, а како је рекао њиховим наследницима ћерки Ђини и сину Кану није лако пао растанак родитеља. Иако се до сада овим поводом није… »
"Седео бих у кући и туговао": Харис Џиновић открио како се осећа након што га је Мелина оставила
Блиц 07.03.2024
Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић ставили су тачку на брак који је трајао 22 године. Мелина и Харис из тог брака имају двоје деце, а Харис је у исповести за хрватске медије испричао да нису лако поднели… »
Харис ударио на Мелину, а сада се огласила Ђина: Ово мења све
Стори 07.03.2024
Певач је први пут коментарисао разлоге развода од супруге, а ћерка Хариса и Мелине сада се огласила. Наиме, легендарни певач је истакао да је развод иницирала Мелина. - Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не… »
Харис коначно све испричао: Она је напустила мене нисам ја њу, преварени муж задњи сазна
Свет & Скандал 07.03.2024
Харис Џиновић о разводу проговорио по први пут Јавност из дана у дан знатижељно прати шта се дешава између Мелине и Хариса Џиновић који су важили за један од најскладнијих парова на јавној сцени. Иако је дуго избегавао да о… »
"Да ли вам изгледам тужно?" Харис Џиновић открио како се осећа пошто га је Мелина шутнула, сви детаљи његовог самачког…
Курир 07.03.2024
Као бомба одјекнула је вест да се Харис и Мелина Џиновић разводе после 22 године заједничког живота. Пар није за медије говорио о разводу, а певач је сад први пут јавно открио како се осећа после краха брака. ''Иначе бих седео у… »
Плакао сам 300 километара: Харис због једне ствари није могао да задржи сузе
Стори 07.03.2024
Развод Хариса и Мелине поново је главна тема јавности. Разлог је тај што је Харис први пут говорио због чега се након 22 године љубави растао од Мелине. - Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа… »
Нови детаљи развода: Деца остала да живе у вили са Харисом, Мелина себи купила стан у елитном делу Београда у ком сама живи
Блиц 07.03.2024
Харис Џиновић потврдио је да се развео од супруге Мелине Џиновић, те је том приликом открио да су његова деца Кан и Ђина тешко поднели. Наиме, Мелина и Харис Џиновић већ неко време не живе заједно. Модна креаторка се након… »
"Није им лако пало" Харис Џиновић открио како су ћерка Ђина и син Кан поднели његов и Мелинин развод! Није крио ниједан…
Курир 07.03.2024
Харис Џиновић проговорио је о разводу са Мелином, али и открио како су њихова деца, Ђина и Кан, поднели њихов развод. - Она зна разлог... Она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж последњи… »
"Она ме је напустила, нисам ја њу": Харис Џиновић је причао о разлогу развода, а његова веза са Мелином почела је шоком…
Блиц 07.03.2024
У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да се Мелина и Харис Џиновић разводе након 22 године брака. Харис Џиновић за хрватске медије, проговорио је први пут о разлозима растанка са Мелином. - 'Она зна разлог, она је… »
"Преварени муж задњи сазна": Харис Џиновић први пут о разлозима развода са Мелином: Ево да ли пати за бившом женом
Блиц 06.03.2024
У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да се Мелина и Харис Џиновић разводе након 22 године брака. Харис Џиновић, сада је први пут за хрватске медије, проговорио о разлозима растанка са Мелином. - 'Она зна разлог, она је… »
Вести дана »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 1 сатјош 35 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане