Повезане вести

Преварени муж увек последњи сазна: Харис коначно проговорио о разводу од Мелине

Преварени муж увек последњи сазна: Харис коначно проговорио о разводу од Мелине

Стори 07.03.2024
Зашто су се развели Мелина и Харис Џиновић, питање је које дуго мучи домаћу јавност. Ипак, Мелина се тим поводом није оглашавала, а Харис Џиновић сада је одлучио да проговори. Хармонични брак супружника трајао је 22 године, а… »
Док је чекала дечка, наишао 30 година старији! Животна прича Мелине Џиновић: Побегла од куће због Хариса, а ова звезда је…

Док је чекала дечка, наишао 30 година старији! Животна прича Мелине Џиновић: Побегла од куће због Хариса, а ова звезда је…

Курир 07.03.2024
Тема број један на српској естради већ недељама је развод Хариса и Мелине Џиновић, који су решили да на своју љубав дугу 22 година дефинитивно ставе тачку. Како сваким даном у јавност испливавају нове информације око овог… »
"Све је кренуло из авантуре": Сви брује о разводу Хариса и Мелине, а ево како су се заволели: "Рекли смо: Хајде да направимо…

"Све је кренуло из авантуре": Сви брује о разводу Хариса и Мелине, а ево како су се заволели: "Рекли смо: Хајде да направимо…

Блиц 07.03.2024
Певач Харис Џиновић и његова супруга Мелине растали су се након више од две деценије због, како је Харис изнео, неверства. Иако читава јавност бруји о њиховом разводу, многи не знају како је заправо почела ова љубавна прича… »
Нови детаљи развода Хариса Џиновића и Мелине: Деца остала да живе у вили са певачем, креаторка себи купила стан у елитном…

Нови детаљи развода Хариса Џиновића и Мелине: Деца остала да живе у вили са певачем, креаторка себи купила стан у елитном…

Нова 07.03.2024
Харис Џиновић потврдио је да се развео од супруге Мелине Џиновић, те је том приликом открио да су његова деца Кан и Ђина тешко поднели. Наиме, Мелина и Харис Џиновић већ неко време не живе заједно. Модна креаторка се након… »
"Мелина је дуже од годину дана имала везу са другим": Испливале шок тврдње о разводу Хариса Џиновића и модне креаторке

"Мелина је дуже од годину дана имала везу са другим": Испливале шок тврдње о разводу Хариса Џиновића и модне креаторке

Блиц 07.03.2024
Након 22 године брака, Мелина и Харис Џиновић су се развели, а како пишу домаћи медији, модна креаторка је наводно већ наставила даље. Наиме, Харис Џиновић је у исповести за хрватске медије потврдио да се разводи од Мелине… »
Харис открио скандалозни разлог развода од мелине! А Ђина много не хаје, побегла из Србије с њим и ужива (фото)

Харис открио скандалозни разлог развода од мелине! А Ђина много не хаје, побегла из Србије с њим и ужива (фото)

Курир 07.03.2024
Харис Џиновић је шокирао јавност када је рекао како се од супруге разводи због њеног неверства, а како је рекао њиховим наследницима ћерки Ђини и сину Кану није лако пао растанак родитеља. Иако се до сада овим поводом није… »
"Седео бих у кући и туговао": Харис Џиновић открио како се осећа након што га је Мелина оставила

"Седео бих у кући и туговао": Харис Џиновић открио како се осећа након што га је Мелина оставила

Блиц 07.03.2024
Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић ставили су тачку на брак који је трајао 22 године. Мелина и Харис из тог брака имају двоје деце, а Харис је у исповести за хрватске медије испричао да нису лако поднели… »
Харис ударио на Мелину, а сада се огласила Ђина: Ово мења све

Харис ударио на Мелину, а сада се огласила Ђина: Ово мења све

Стори 07.03.2024
Певач је први пут коментарисао разлоге развода од супруге, а ћерка Хариса и Мелине сада се огласила. Наиме, легендарни певач је истакао да је развод иницирала Мелина. - Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не… »
Харис коначно све испричао: Она је напустила мене нисам ја њу, преварени муж задњи сазна

Харис коначно све испричао: Она је напустила мене нисам ја њу, преварени муж задњи сазна

Свет & Скандал 07.03.2024
Харис Џиновић о разводу проговорио по први пут Јавност из дана у дан знатижељно прати шта се дешава између Мелине и Хариса Џиновић који су важили за један од најскладнијих парова на јавној сцени. Иако је дуго избегавао да о… »
"Да ли вам изгледам тужно?" Харис Џиновић открио како се осећа пошто га је Мелина шутнула, сви детаљи његовог самачког…

"Да ли вам изгледам тужно?" Харис Џиновић открио како се осећа пошто га је Мелина шутнула, сви детаљи његовог самачког…

Курир 07.03.2024
Као бомба одјекнула је вест да се Харис и Мелина Џиновић разводе после 22 године заједничког живота. Пар није за медије говорио о разводу, а певач је сад први пут јавно открио како се осећа после краха брака. ''Иначе бих седео у… »
Плакао сам 300 километара: Харис због једне ствари није могао да задржи сузе

Плакао сам 300 километара: Харис због једне ствари није могао да задржи сузе

Стори 07.03.2024
Развод Хариса и Мелине поново је главна тема јавности. Разлог је тај што је Харис први пут говорио због чега се након 22 године љубави растао од Мелине. - Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа… »
Нови детаљи развода: Деца остала да живе у вили са Харисом, Мелина себи купила стан у елитном делу Београда у ком сама живи

Нови детаљи развода: Деца остала да живе у вили са Харисом, Мелина себи купила стан у елитном делу Београда у ком сама живи

Блиц 07.03.2024
Харис Џиновић потврдио је да се развео од супруге Мелине Џиновић, те је том приликом открио да су његова деца Кан и Ђина тешко поднели. Наиме, Мелина и Харис Џиновић већ неко време не живе заједно. Модна креаторка се након… »
"Није им лако пало" Харис Џиновић открио како су ћерка Ђина и син Кан поднели његов и Мелинин развод! Није крио ниједан…

"Није им лако пало" Харис Џиновић открио како су ћерка Ђина и син Кан поднели његов и Мелинин развод! Није крио ниједан…

Курир 07.03.2024
Харис Џиновић проговорио је о разводу са Мелином, али и открио како су њихова деца, Ђина и Кан, поднели њихов развод. - Она зна разлог... Она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж последњи… »
"Она ме је напустила, нисам ја њу": Харис Џиновић је причао о разлогу развода, а његова веза са Мелином почела је шоком…

"Она ме је напустила, нисам ја њу": Харис Џиновић је причао о разлогу развода, а његова веза са Мелином почела је шоком…

Блиц 07.03.2024
У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да се Мелина и Харис Џиновић разводе након 22 године брака. Харис Џиновић за хрватске медије, проговорио је први пут о разлозима растанка са Мелином. - 'Она зна разлог, она је… »
"Преварени муж задњи сазна": Харис Џиновић први пут о разлозима развода са Мелином: Ево да ли пати за бившом женом

"Преварени муж задњи сазна": Харис Џиновић први пут о разлозима развода са Мелином: Ево да ли пати за бившом женом

Блиц 06.03.2024
У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да се Мелина и Харис Џиновић разводе након 22 године брака. Харис Џиновић, сада је први пут за хрватске медије, проговорио о разлозима растанка са Мелином. - 'Она зна разлог, она је… »

Вести дана »