Povezane vesti
Ogranak kavačkog klana uhapšen u Beogradu ostaje iza rešetaka: Vođa grupe za Dalmatinca sumnjao da je policajac na tajnom…
Kurir 07.03.2024
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovđenju istrage protiv petoro osumnjičenih koji su pre nekoliko dana uhapšeni u saradnji BIA, MUP a po nalogu ovog tužilaštva znog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje… »
Šestorka uhapšena u Novom Sadu zbog pranja novca, oštetili budžet za više od 43 miliona
Moj Novi Sad 07.03.2024
U zajedničkoj akciji pripadnika MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP i Poreske policije, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapšeni su D. K. (1989), M. K. (1990), P. B. (1981), B… »
Vesti dana »
Akciji prikupljanja krvi za povređene u Novom Sadu odazvale se i Nišlije
RTV pre 42 minutajoš 156 povezanih
Građevinska dozvola za rekonstrukciju stanice u Novom Sadu „nestala“ sa CEOP-a
Novi magazin pre 4 satijoš 10 povezanih
"Kad sam Čuo koji ranac je Milica tog dana nosila, znao sam da je poginula": Potresna ispovest rođaka tinejdžerke iz Kaća koja je stradala na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 30 minutajoš 102 povezane
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 31 minutajoš 93 povezane
Uživo Srbija u žalosti; Zastave na pola koplja; Ovo je uzrok tragedije? FOTO/VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 85 povezanih