Ogranak kavačkog klana uhapšen u Beogradu ostaje iza rešetaka: Vođa grupe za Dalmatinca sumnjao da je policajac na tajnom zadatku!

Kurir 07.03.2024
Ogranak kavačkog klana uhapšen u Beogradu ostaje iza rešetaka: Vođa grupe za Dalmatinca sumnjao da je policajac na tajnom…

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovđenju istrage protiv petoro osumnjičenih koji su pre nekoliko dana uhapšeni u saradnji BIA, MUP a po nalogu ovog tužilaštva znog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stvljanje u promet opojnih droga.

Kako je Kurir pisao, među uhapšenima je i Dalibor Kožul, poznat po nadimku Dalmatinac, a koji je navodno pripadnik ogranka kavačkog klana iz Slovenije. Osim Kožula, istraga je pokrenuta i protiv Velimira V., Igora P., Miroljuba V. i Lazara S., koji su uhapšeni u Srbij, kao i protiv Bogdana B.a, Dušana R., Đura S. i Damira A. kojima su lisice stavljene u drugim evropskim zemljama. - Ova organizovana kriminalna grupa je u periodu od 6. aprila 2023. do 5. marta 2024.

Povezane vesti »

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »