Povezane vesti

"Ti si ženo monstrum i pritajeno zlo" Aneli i Maja u žestokom klinču, pljušte gnusne uvrede na sve strane: Budalo, muž ti…

"Ti si ženo monstrum i pritajeno zlo" Aneli i Maja u žestokom klinču, pljušte gnusne uvrede na sve strane: Budalo, muž ti…

Kurir 09.03.2024
Maja Marinković i Aneli Ahmić ne prestaju da se svađaju i vređaju kada god dođu u sukob. Rivalstvo se čini sve veće, a prethodna noć je prevazišla granice kada je njihov loš odnos u pitanju. - Prva je počela da mi dobacuje i vređa! Zašto mi… »
"Dete te gleda dok imaš odnose na televiziji": Maja nikad žešće izvređala Aneli, ona joj brutalno uzvratila: Letelo perje…

"Dete te gleda dok imaš odnose na televiziji": Maja nikad žešće izvređala Aneli, ona joj brutalno uzvratila: Letelo perje…

Blic 09.03.2024
Aneli Ahmić i Maja Marinković ušle su u sukob u spavaćoj sobi, i tom prilikom jedna drugoj uputile strašne uvrede. Marinkovićeva je u jednom trenutku ubola Aneli u bolnu tačku. - Prva je počela da mi dobacuje i vređa, što mi se obraćaš, ne… »
Maja i Aneli u brutalnom sukobu Janjuš ih razdvaja, Marinkovićeva zapenila, pa pogodila bolnu tačku

Maja i Aneli u brutalnom sukobu Janjuš ih razdvaja, Marinkovićeva zapenila, pa pogodila bolnu tačku

Alo 09.03.2024
Belom kućom odzvanjaju uvrede. Učesnice Elite Aneli Ahmić i Maja Marinković ušle su u sukob u spavačoj sobi. - Prva je počela da mi dobacuje i vređa, što mi se obraćaš, ne glumi mi žrtvu, što si došla sad ovde, ja sedim ovde na krevetu a ti… »

Vesti dana »