Povezane vesti
"Ti si ženo monstrum i pritajeno zlo" Aneli i Maja u žestokom klinču, pljušte gnusne uvrede na sve strane: Budalo, muž ti…
Kurir 09.03.2024
Maja Marinković i Aneli Ahmić ne prestaju da se svađaju i vređaju kada god dođu u sukob. Rivalstvo se čini sve veće, a prethodna noć je prevazišla granice kada je njihov loš odnos u pitanju. - Prva je počela da mi dobacuje i vređa! Zašto mi… »
"Dete te gleda dok imaš odnose na televiziji": Maja nikad žešće izvređala Aneli, ona joj brutalno uzvratila: Letelo perje…
Blic 09.03.2024
Aneli Ahmić i Maja Marinković ušle su u sukob u spavaćoj sobi, i tom prilikom jedna drugoj uputile strašne uvrede. Marinkovićeva je u jednom trenutku ubola Aneli u bolnu tačku. - Prva je počela da mi dobacuje i vređa, što mi se obraćaš, ne… »
Maja i Aneli u brutalnom sukobu Janjuš ih razdvaja, Marinkovićeva zapenila, pa pogodila bolnu tačku
Alo 09.03.2024
Belom kućom odzvanjaju uvrede. Učesnice Elite Aneli Ahmić i Maja Marinković ušle su u sukob u spavačoj sobi. - Prva je počela da mi dobacuje i vređa, što mi se obraćaš, ne glumi mi žrtvu, što si došla sad ovde, ja sedim ovde na krevetu a ti… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 6 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice, blokada mostova u Beogradu, raskrsnica u Novom Sadu
RTV pre 48 minutajoš 36 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja, a najviše pritužbi na zapošljavanje
Insajder pre 4 satijoš 17 povezanih