Повезане вести
Председник Вучић: Памбуковица ми је важнија од свих европских политичара! За мене је најлогичнија опција да се одмах иде на…
Курир 10.03.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица код Уба, где је разговарао са мештанима. Сусрету са мештанима присуствовали су и председник Републике Српске Милорад Додик, као и министар спорта… »
Вучић у Памбуковици разговара с мештанима, присуствује и Додик
Политика 10.03.2024
УБ – Председник Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица у близини Уба, где разговара са мештанима. Велики број мештана окупио се у центру села, испред месне заједнице како би дочекао председника. У знак дочека… »
Вучића у Памбуковици дочекали одушевљени мештани; Нису ми важни ни Рот ни Шидер него ми је важна Памбуковица! Неколико…
Дневник 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица у близини Уба, где разговара са мештанима. Велики број мештана окупио се у центру села, испред месне заједнице како би дочекао председника. У знак дочека… »
Вучић у Памбуковици разговарао с мештанима: Обећао изградњу путева, уз аплауз и спремно печење
Телеграф 10.03.2024
С њим је и Додик. Председник Републике Србије Александар Вучић данас је био у селу Памбуковица, код Уба, где је разговарао са мештанима. У том селу је СНС однео 81 одсто гласова на изборима, навео је Вучић. Сусрету са мештанима… »
Вучића у Памбуковици дочекали прасе и јагње на ражњу: Играо фудбал, свирала хармоника, а присуствовао је и Додик
Нова 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић био је јутрос у селу Памбуковица где је разговарао са грађанима. У селу га је дочекала пуна трпеза, изнесено је јагње и прасе на ражњу, а он је за сто позвао грађане да седну, а како је рекао… »
ВИДЕО Вучић уз прасе и јагње на ражњу обећао мештанима Памбуковице: Добијате пут до Ђурђевдана
Радио 021 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић обећао је данас мештанима Памбуковице да ће пут дужине 12 километара бити урађен до Ђурђевдана - 6. маја. Друга деоница коју је потребно урадити је деоница Ваљево-Шабац, казао је Вучић додајући… »
Вучић: Сваки човек у Памбуковици ми је 100 пута важнији од захтева неких политичара из ЕУ
Бета 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да то што је посетио Памбуковицу код Уба за њега представља изражавање става да му је то село важније него изјаве и захтеви неких функционера земаља, институција и партија… »
Вучић вечерас о саставу нове Владе Србије и о локалним изборима: "Не знам ко су људи из Мале Крсне"
НИН 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће вечерас одржати састанак са лидерима странака владајуће коалиције на којем ће се разговорати о саставу нове Владе Србије али и о локалним изборима. Вучић је у селу Памбуковица… »
Вучић: Сваки човек у Памбуковици ми је 100 пута важнији од захтева неких политичара из ЕУ
Н1 Инфо 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да то што је посетио Памбуковицу код Уба за њега представља изражавање става да му је то село важније него изјаве и захтеви неких функционера земаља, институција и партија из ЕУ… »
Вучића у селу Памбуковица дочекали грађани, јагње и прасе на ражњу
Данас 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић стигао је у село Памбуковица где ће, како је најавио, разговарати са грађанима. У селу га је дочекала пуна трпеза, изнесено је јагње и прасе на ражњу, а он је за сто позвао грађане да седну, а… »
Вучић: Крећу радови на путу од Памбуковице ка Убу који ће бити завршени до 6. маја; Око 81 одсто младих планира повратак из…
РТВ 10.03.2024
УБ - Председник Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица у близини Уба и најавио да ће већ за недељу дана почети радови на реконструкцији пута од Памбуковице ка Убу у дужини од 12 километара, који ће бити завршен до… »
"Сви би хтели да нам соле памет": Вучић у селу код Уба: Нису ми важнији један Рот, Шенах, Шидер од Памбуковице
Блиц 10.03.2024
- Толики су притисци на Србију да би сви хтели да нам соле памет уместо наших грађана до најситнијих детаља. Ако им не служите, већ служите интересу свог народа, бићете под притиском. Али ја сам им рекао да ми није важнији један… »
Вучић у Памбуковици: Увек ћу бринути о интересима Србије, а не оних који би да је покоре
Еуроневс 10.03.2024
Председник Александар Вучић рекао је данас да ће, иако су притисци на Србију из иностранства постали све јачи, увек штитити интересе Србије, сваког српског села домаћина, да ће најмање бринути о интересима оних који би желели да… »
Вучић: Увек ћу бринути о интересима Србије, а не оних који би да је покоре
РТС 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће, иако су притисци на Србију из иностранства постали све јачи, увек штитити интересе Србије, сваког српског села домаћина, а да ће најмање бринути о интересима оних који би желели… »
Вести дана »
Данас је Аранђеловдан: Срби прослављају једну од највећих крсних слава
Инфозија пре 7 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за 21. новембар: Облачно са кишом, после подне пад температуре
Мондо пре 3 сатајош 9 повезаних
Данас три деценије од потписивања Дејтонског споразума, у РС празник, у ФБиХ обичан радни дан
Бета пре 52 минутајош 6 повезаних