Povezane vesti
"Svašta sam doživeo u svojoj političkoj karijeri" Dodik šokiran optužbama Branislava Borenovića: "Ovo nisam mogao ni da…
Kurir 11.03.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je svašta doživeo u političkoj karijeri, ali da nije mogao da zamisli da ga za preglasavanje Srba optuži Branislav Borenović. "Ne znam šta bi me više pogodilo, da me za ugrožavanje srpskih… »
Dodik: Svašta sam doživeo u političkoj karijeri, ali ovo nisam mogao ni da zamislim
Večernje novosti 11.03.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je svašta doživeo u političkoj karijeri, ali da nije mogao da zamisli da ga za preglasavanje Srba optuži Branislav Borenović. Foto: Srna - Ne znam šta bi me više pogodilo, da me za ugrožavanje… »
Vesti dana »
RHMZ najavio hladna jutra i tople dane: Evo kakvo nas vreme čeka do 8. oktobra
NIN pre 2 satajoš 34 povezane
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Danas pre 53 minutajoš 24 povezane
Bajatović: Gasni aranžman sa Rusijom produžen do kraja godine pod istim uslovima
Forbes pre 1 satjoš 22 povezane
Bajatović: Srbiji produžen gasni aranžman sa Rusijom do kraja godine po istim uslovima
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih
Uživo Rat u Ukrajini Zelenski: Pet osoba, među kojima i dete, poginulo u ruskim napadima, 14 povređeno
Euronews pre 5 satijoš 23 povezane