Povezane vesti
Obećala sam vujadinu da će svadbe biti: Mirka Vasiljević progovorila o venčanju
Večernje novosti 12.03.2024
IAKO su već godinama u skladnoj vezi i imaju četvoro dece, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić još uvek nisu stali na ludi kamen. Foto: Printskrin Jutjub/Bez Filtera sa Sarom Miom Glumica je nedavno otvoreno govorila na temu venčanja… »
Nakon svih skandala Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa vujadinom: Ja sam kriva i kako sam starija shvatam da...
Kurir 12.03.2024
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama unazad intrigira javnost, a iako mnogi spekulišu o razlozima zbog kojih oni još uvek nisu izgovorili "sudbonosno da", glumica je sada otkrila da je ona kriva za to. Kako je Mirka objasnila, ona je svom… »
"Ja sam kriva": Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa Vujadinom, pa priznala: "To niko ne može da nam oduzme"
Blic 12.03.2024
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama unazad intrigira javnost, a iako mnogi spekulišu o razlozima zbog kojih oni još uvek nisu izgovorili "sudbonosno da", glumica je sada otkrila da je ona kriva za to. Kako je Mirka objasnila, ona je svom… »
Vesti dana »

Predsednica Saveza ekoloških organizacija Srbije: Branićemo Jadar, pa makar tamo i tenkove dovezli
RTV pre 38 minutajoš 35 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu u Futogu gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Insajder pre 3 satajoš 17 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 3 satajoš 17 povezanih

Domaća senzacija nastavlja da ruši favorite: Boason u polufinalu
Sport klub pre 3 minutajoš 28 povezanih