Povezane vesti
Obećala sam vujadinu da će svadbe biti: Mirka Vasiljević progovorila o venčanju
Večernje novosti 12.03.2024
IAKO su već godinama u skladnoj vezi i imaju četvoro dece, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić još uvek nisu stali na ludi kamen. Foto: Printskrin Jutjub/Bez Filtera sa Sarom Miom Glumica je nedavno otvoreno govorila na temu venčanja… »
Nakon svih skandala Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa vujadinom: Ja sam kriva i kako sam starija shvatam da...
Kurir 12.03.2024
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama unazad intrigira javnost, a iako mnogi spekulišu o razlozima zbog kojih oni još uvek nisu izgovorili "sudbonosno da", glumica je sada otkrila da je ona kriva za to. Kako je Mirka objasnila, ona je svom… »
"Ja sam kriva": Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa Vujadinom, pa priznala: "To niko ne može da nam oduzme"
Blic 12.03.2024
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama unazad intrigira javnost, a iako mnogi spekulišu o razlozima zbog kojih oni još uvek nisu izgovorili "sudbonosno da", glumica je sada otkrila da je ona kriva za to. Kako je Mirka objasnila, ona je svom… »
Vesti dana »
I Šurlan iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Ima više zdravstvenih tegoba
Radio 021 pre 3 satajoš 84 povezane
Policija: U Kragujevcu uhapšen osumnjičeni za krađu robe vredne 460.000 dinara
Novi magazin pre 41 minutajoš 83 povezane
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 1 satjoš 39 povezanih
Izrael prihvatio prekid vatre sa Hezbolahom; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTS pre 6 minutajoš 35 povezanih