Povezane vesti
Obećala sam vujadinu da će svadbe biti: Mirka Vasiljević progovorila o venčanju
Večernje novosti 12.03.2024
IAKO su već godinama u skladnoj vezi i imaju četvoro dece, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić još uvek nisu stali na ludi kamen. Foto: Printskrin Jutjub/Bez Filtera sa Sarom Miom Glumica je nedavno otvoreno govorila na temu venčanja, a tom… »
Nakon svih skandala Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa vujadinom: Ja sam kriva i kako sam starija shvatam da...
Kurir 12.03.2024
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama unazad intrigira javnost, a iako mnogi spekulišu o razlozima zbog kojih oni još uvek nisu izgovorili "sudbonosno da", glumica je sada otkrila da je ona kriva za to. Kako je Mirka objasnila, ona je svom… »
"Ja sam kriva": Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa Vujadinom, pa priznala: "To niko ne može da nam oduzme"
Blic 12.03.2024
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama unazad intrigira javnost, a iako mnogi spekulišu o razlozima zbog kojih oni još uvek nisu izgovorili "sudbonosno da", glumica je sada otkrila da je ona kriva za to. Kako je Mirka objasnila, ona je svom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Sutra oblačno i mestimično sa kišom
Beta pre 50 minutajoš 39 povezanih

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Zvezda mora da izbaci Dinamo da bi došla do miliona: Ovo je jedini scenario da kasa na Marakani bude puna do vrha - sve drugo...
Kurir pre 0 minutajoš 23 povezane

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 23 povezane