Повезане вести
Јелена Голубовић нападнута у Београду! Добила је мање повреде!
Свет плус 13.03.2024
Бивша ријалити учесница и режисерка Јелена Голубовић нападнута је у Београду. Добила је мање физичке повреде од непознатог мушкарца. Како наводи, Јелену је пресрео непознати мушкарац и покушао да јој узме торбу. "Нападнута сам… »
Нападнута усред центра Београда! Јелена Голубовић повређена: Викала сам и звала полицију!
Мондо 13.03.2024
Јелена Голубовић нападнута је близу свог дома у центру Београда. Јелена Голубовић нападнута је близу свог дома у центру Београда. Бивша ријалити учесница, Јелена Голубовић огласила се након вести да је нападнута недалеко од свог… »
Нападнута Јелена Голубовић Бивша ријалити учесница повређена, открила детаље: "Викала сам и звала полицију..."
Курир 13.03.2024
Бивша ријалити учесница, Јелена Голубовић, нападнута је у Београду. Јелена се сада тим поводом огласила и открила шта се тачно десило. Како наводи, њу је пресрео непознати мушкарац и хтео је да јој узме торбу. Она је, наиме… »
Нападнута Јелена Голубовић: Бивша ријалити учесница открила детаље: "Кренула сам да вичем и да зовем полицију"
Блиц 13.03.2024
Бивша ријалити учесница, Јелена Голубовић, нападнута је у Београду. Јелена се сада тим поводом огласила и открила шта се тачно десило. Како наводи, њу је пресрео непознати мушкарац и хтео је да јој узме торбу. Она је, наиме… »
Јелена Голубовић за Ало! Након напада у Београду! Ријалити учесница повређена, открила све детаље, ево како се осећа
Ало 13.03.2024
Јелена Голубовић открила детаље о нападу. Ријалити учесница Јелена Голубовић нападнута је у центру Београда. Она је синоћ ишла ка свом стану, када ју је напач пресрео са намером да јој украде торбу, а сада је за Ало! открила све… »
Јелена Голубовић нападнута у Београду: Викала и дозивала полицију
Телеграф 13.03.2024
Непознати мушкарац јој је нанео мање физичке повреде. Бивша ријалити учесница и режисерка Јелена Голубовић нападнута је у Београду. Како наводи, њу је пресрео непознати мушкарац и покушао да јој узме торбу. - Нападнута сам… »
Нападнута Јелена Голубовић у центру Београда! Ријалити учесница завршила у подливима и модрицама!
Ало 13.03.2024
Јелена је приликом пада ударила у метални стуб. Ријалити учесница Јелена Голубовић нападнута је у центру Београда. Како пишу домаћи медији, она се касно синоћ враћа ка свом стану, када јој је из мрака искочио непознати мушкарац… »
Вести дана »

Облачно и свежије, локално са временским непогодама, температура до 28 степени
РТВ пре 49 минутајош 8 повезаних

"Суд у року од пет дана да утврди да ли дужник има други дом": Комора извршитеља о предлогу Вучића: Неопходна промена и Устава и закона
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Жесток окршај изнад Црног мора и Крима: Руска противваздушна одбрана уништила 61 украјински дрон током ноћи
Телеграф пре 15 минутајош 3 повезане