Povezane vesti
Novak Đoković plakao, a majka rekla samo rečenicu! Hteo da završi karijeru: "Izneverio sam sebe!"
Mondo 14.03.2024
Novak Đoković planirao da se povuče iz profesionalnog tenisa jer je izdao sebe. Novak Đoković planirao da se povuče iz profesionalnog tenisa jer je izdao sebe. Novak Đoković je želeo da prekine tenisku karijeru još pre više od pet godina! Šokantnu… »
"Mama, izneverio sam sebe!" Bolna ispovest Novaka Đokovića u ukletom Indijan Velsu
Večernje novosti 14.03.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković, poznat po svojim izuzetnim sportskim dostignućima, nedavno je otkrio detalje o svojoj borbi sa povredom lakta koja je ozbiljno ugrozila njegovu karijeru. FOTO: Tanjug/AP U intervjuu koji je dao neposredno pre nastupa… »
Vesti dana »
Nekoliko hiljada beogradskih studenata pešačiće do NS, Čačani krenuli danas
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 23 povezane
Pomeranje sata donosi duži dan, a možda i niži račun za struju: Evo kad počinje "jeftina" tarifa i da li je svuda ista računica
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Najveći američki vojni brod kreće iz splita u novi rat?! Bio na Jadranu, a onda je stiglo hitno Trampovo naređenje!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Beograd: Međunarodni sajam knjiga počinje danas, deo domaćih izdavača ne učestvuje
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih