Povezane vesti
Slađa Delibašić o devedesetim: Kriminalac mi je digao auto u vazduh jer sam ga odbila, a morala sam da bežim i menjam gradove…
Večernje novosti 16.03.2024
PRE nego što su 1992. Slađa Delibašić i Đole Đogani objavili prvi album u Jugoslaviji i postali najpopularniji denseri na ovim prostorima, nekoliko godina su proveli u Italiji i tamo su vrlo uspešno izvodili plesne tačke po klubovima i diskotekama. Foto… »
Kriminalac mi je digao auto u vazduh jer sam ga odbila! Slađa o torturama iz devedesetih: Morala sam da bežim i menjam gradove…
Kurir 16.03.2024
Pre nego što su 1992. Slađa Delibašić i Đole Đogani objavili prvi album u Jugoslaviji i postali najpopularniji denseri na ovim prostorima, nekoliko godina su proveli u Italiji i tamo su vrlo uspešno izvodili plesne tačke po klubovima i diskotekama… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 3 satajoš 41 povezana

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 43 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 3 satajoš 14 povezanih