Povezane vesti
Makron: Moguća kopnena operacija protiv Rusije u Ukrajini
Vesti online 17.03.2024
Nije isključeno da će biti sprovedena operacija za suprotstavljanje ruskoj vojsci u Ukrajini, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron u intervjuu listu “Parizjen”. – Moguće je da u nekom trenutku, a ja to ne želim i neću inicirati, biti… »
Makron potpuno poludeo: Francuska može u rat sa Rusijom, oni su srednja, a ne velika sila!
Pravda 17.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron ponovio je u razgovoru koji je sinoć objavio list Le Parisien da bi u jednom trenutku u Ukrajini mogle biti potrebne kopnene operacije Zapada. „Ne želim to i neću pokrenuti takvu inicijativu, ali će možda u jednom… »
Makron: Možda će u jednom trenutku biti neophodne operacije na terenu u Ukrajini
NIN 17.03.2024
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je za list Parizijen (Le Parisien) da će možda ipak biti "neophodne operacije na terenu" u Ukrajini. "Možda će u jednom trenutku, a to ne želim i neću pokrenuti tu incijativu, biti neophodne operacije na… »
Makron opet o slanju trupa u Ukrajinu: Rusija i nije velika nuklearna sila
N1 Info 17.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron ponovio je, u razgovoru koji je u subotu veče objavio list Le Parisien, da će u Ukrajini "u nekom trenutku" možda biti potrebne zapadnjačke kopnene operacije. „Ja to ne želim i neću pokrenuti takvu inicijativu, ali… »
Makron opet o slanju trupa u Ukrajinu: Rusija i nije velika nuklearna sila
Danas 17.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron ponovio je, u razgovoru koji je u subotu veče objavio list Le Parisien, da će u Ukrajini „u nekom trenutku“ možda biti potrebne zapadnjačke kopnene operacije. „Ja to ne želim i neću pokrenuti takvu inicijativu, ali… »
"Rusija nije velika sila" Makron kaže da će "možda biti neophodne operacije u Ukrajini", pomenuo i francusko nuklearno oružje…
Kurir 17.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je za list Parizijen da će možda ipak biti "neophodne operacije na terenu" u Ukrajini. - Možda će u jednom trenutku, a to ne želim i neću pokrenuti tu incijativu, biti neophodne operacije na terenu, kakve god… »
Vesti dana »
Stanje na putevima: Sneg stiže u Timočku i Negotinsku Krajinu, vozačima se savetuje oprez
Glas Zaječara pre 22 minutajoš 30 povezanih
Saobraćajci od danas intenzivno kontrolišu određene vrste prekršaja
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 21 povezana
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
Sijetl u 60. Superboulu ubedljiv protiv Nju Inglanda za drugu titulu (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 23 povezane