Повезане вести

Путин хтео да размени Наваљног за Русе који су у затвору на Западу

Путин хтео да размени Наваљног за Русе који су у затвору на Западу

Политика 18.03.2024
Руски председник Владимир Путин саопштио је да се неколико дана пре смрти опозиционара Алексеја Наваљног сложио да га замени за одређене руске затворенике у иностранству. Путин је истакао да су га неке колеге, а који нису… »
Путин први пут изговорио име Наваљног и признао важну ствар

Путин први пут изговорио име Наваљног и признао важну ствар

Данас 18.03.2024
Руски председник Владимир Путин први пут је изговорио име Алексеја Наваљног и назвао његову смрт „тужним догађајем“, преноси Тхе Мосцов Тимес. „Што се тиче господина Наваљног. Да, преминуо је. То је тужан догађај. Имали смо и… »
Путин након победе на изборима: Избори у Русији су демократски

Путин након победе на изборима: Избори у Русији су демократски

Радио 021 18.03.2024
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да резултати избора показују поверење грађана и њихове наде да ће се урадити све како је планирано, преноси Спутњик. Како показују подаци централне изборне комисије, Путин је добио… »
Путин: Неколико дана пред смрт Наваљног пристао сам на размену за руске затворенике

Путин: Неколико дана пред смрт Наваљног пристао сам на размену за руске затворенике

Инсајдер 18.03.2024
Руски председник Владимир Путин саопштио је да се неколико дана пре смрти опозиционара Алексеја Наваљног сложио да га замени за одређене руске затворенике у иностранству. Путин је истакао да су га неке колеге, а који нису… »
Путин: Пристао сам да заменим Наваљног за одређене руске затворенике у иностранству под једним условом

Путин: Пристао сам да заменим Наваљног за одређене руске затворенике у иностранству под једним условом

Нова 18.03.2024

Вести дана »