Povezane vesti
"Kako sam naučila da vozim" prvi put pred publikom: Premijerno izvođenje teksta Pole Vogel u Hartefakt kući
Večernje novosti 18.03.2024
U HARTEFAKT kući premijerno je izvedena predstava "Kako sam naučila da vozim" prema tekstu Pole Vogel, u režiji Tare Manić. foto D.Udovičić Iako je u izvornom tekstu radnja drame u šezdesetim godinama prošlog veka u Americi, rediteljka ju je smestila u… »
„Lolita“ iz ženske perspektive: Održana premijera predstave „Kako sam naučila da vozim“
Nova 18.03.2024
Predstava "Kako sam naučila da vozim", nastala po tekstu Pole Vegel u režiji Tare Manić premijerno je izvedena sinoć u Hartefakt kući. Svetozar Cvetković je oživeo lik Teče, a Marta Bogosavljević bila ubedljiva u ulozi Malecke. U izvornom tekstu radnja… »
Vesti dana »
PROMENLJIVO OBLAČNO I SVEŽE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 9 minutajoš 10 povezanih
Trener Denvera dobio pitanje o Jokićevih 10 izgubljenih lopti: To će se dešavati dok god on...
Kurir pre 14 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Španija daje Kijevu još milijardu evra; Orban najavljuje "bitku" za ruske energente u Briselu
RTV pre 54 minutajoš 1 povezana
Putevi Srbije apeluju: Prilagodite brzinu, na pojedinim deonicama mogući odroni i sneg do 5 cm
Telegraf pre 49 minutajoš 4 povezane