Povezane vesti
Srednjoškolci se potukli ispred škole: Tinejdžer zadobio opekotine glave
Kurir 19.03.2024
Ispred Srednje mašinske-tehničke škole u Sarajevu juče je došlo do incidenta u kojem je učestvovalo više osoba. Prema informacijama, dvojica su se učenika prvobitno potukla, da bi potom jedan zapalio baklju i naneo drugom opekotine glave. Nakon toga su… »
"Dve ustanove koriste isti ulaz" Oglasio se direktor sarajevske škole o incidentu, evo šta je rekao
Blic 18.03.2024
Nakon što su objavljene informacije da je ispred Srednje mašinske-tehničke škole u Sarajevu danas došlo do incidenta u kojem je učestvovalo više osoba, oglasio se Faruk Čupović, direktor navedene škole. On je rekao da se nije desila tučnjava u Srednjoj… »
Ponovo makljaža ispred škole: Jezivo, učenik drugom naneo opekotine po glavi, na teren izašla i policija
Blic 18.03.2024
Ispred Srednje mašinske-tehničke škole u Sarajevu danas je došlo do incidenta u kojem je učestvovalo više osoba. Prema informacijama, dvojica učenika su se prvobitno potukla, da bi potom jedan zapalio baklju i naneo drugom opekotine glave, piše Avaz… »
Vesti dana »

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 11 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih