Povezane vesti
"Jel ti znaš da sabiraš, odakle si došla": Čovek me izvređao u redu na šalteru jer sam zaboravila 2.000 dinara
Telegraf 20.03.2024
Nakon 10 minuta predala sam račune i u momentu kada je trebalo iste da platim shvatam da sam u žurbi uzela manje novca nego što mi je potrebno. Ni slutila nisam da će mi zbog tri minuta čekanja neko sasuti salvu neprijatnih i ponižavajućih reči ispred… »
"Izvređao me pred svima, mogu ćerka da mu budem" Beograđanka doživela ogromnu neprijatnost u redu za plaćanje računa
Alo 20.03.2024
Devojka iz Železnika, kako sama navodi, doživela je veliku neprijatnost u redu za plaćanje računa. Dobila je uvrede pred velikim brojem ljudi od čoveka koji, prema godinama, može otac da joj bude. I sve to zato što je zaboravila da ponese 2.000 dinara… »
Vesti dana »
Novi preokret na Bliskom istoku Tramp odustao od primirja s Iranom, glavnog izaslanika i svog zeta poslao kući: "Ma ne isplati se da putuju 18 sati..." (foto, video)
Blic pre 0 minutajoš 66 povezanih
Ništa od prvomajskog uranka, stiže zahlađenje, predviđa Marko Čubrilo: Posle sunca, stižu hladni dani, pa čak i mraz
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Protest "Ne lomite nam bagrenje" u Nišu zbog oduzimanja dozvole za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Insajder pre 3 satajoš 13 povezanih
Šta se dešava u Sloveniji? Predsednica Nataša Pirc Musar nikome nije dala mandat za sastavljanje vlade
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih