Povezane vesti
Zelenski: Ruske snage napale Ukrajinu sa 60 dronova i 90 projektila
Politika 22.03.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je danas na svom Fejsbuk nalogu da su ruske snage protekle noći napale Ukrajinu sa više od 60 dronova Šahed i skoro 90 projektila raznih tipova. "Tokom noći bilo je više od 60 napada dronovima Šahed i 90… »
Rusija bez trunke milosti Drugi veliki napad na Ukrajinu za samo 24 sata! Digli su hidroelektranu u vazduh
Alo 22.03.2024
Rusija je tokom noći izvela novi masivan napad projektilima i dronovima na ukrajinske infrastrukturne objekte. Na meti su bili ciljevi u oblastima Harkov, Vinica, Sumi, Lavov, Zaporožje i Dnjepropetrovsk, a prema vojnim zvaničnicima napadi su izvedeni… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 45 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 30 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 30 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana