Повезане вести
Туга и страх никад јачи: Муке Славице Ћуктераш разуме свака мајка
Свет & Скандал 24.03.2024
Славица Ћуктераш и бивши супруг у судском су процесу Певачица Славица Ћуктераш и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов у судском су процесу због старатељства над њиховом седмогодишњом ћерком Викторијом. Пхото… »
Ово је нови дечко славице Ћуктераш! Након бурног развода певачици се осмехнула срећа: "Нашла сам правог"
Курир 24.03.2024
Славица Ћуктераш (39) и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов (44), у судском су процесу, како сазнају домаћи медији. На суду су јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година… »
"Скакавац ми дира у дете": Последње објаве Славице Ћуктераш показују право стање ствари у јеку суђења са бившим мужем (фото)…
Блиц 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш (39) и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов (44), у судском су процесу, како сазнаје "Блиц". На суду су јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година… »
"Пролазим кроз тортуру! Покушава да ми одузме дете" Прва изјава Славице Ћуктераш, певачица очајна: "Суду ме представља као…
Блиц 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш (39) и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов (44), у судском су процесу, како сазнаје "Блиц". Влада и Славица су на суду јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили… »
Ко је влада Аврамов који славици Ћуктераш хоће да одузме старатељство? Био је у репрезентацији, у Италији му је друга кућа, а…
Блиц 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш (39) у судском је процесу са некадашњим фудбалером Владом Аврамовим (44), како сазнаје "Блиц". Влада жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година док су били у браку, а… »
Вести дана »
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 12 минутајош 100 повезаних
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 5 сатијош 34 повезане
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 6 сатијош 27 повезаних