Povezane vesti
Janjušev pas napao Aneli Ahmićeva počela da vrišti nakon što ju je Vesna ugrizla, osvanuo i snimak
Alo 24.03.2024
S obzirom sa je Aneli bila previše blizu gazdi, Vesna je pomislila da ga napada i da treba da ga odbrani od nje. Aneli Ahmić više puta je naglašavala da ne voli da provodi vreme sa psom Vesnom, ljubimcem Marka Janjuševića Janjuša. S obzirom da nije… »
Pas Vesna ujela Aneli! Ona krenula da ljubi Janjuša, a onda je dobila ugrize po telu: Isplivao šok snimak iz Elite
Kurir 24.03.2024
Aneli Ahmić sedela je sa Janjušem kojeg je mazila i ljubila sve vreme, a u jednom momentu pridružio im se i njihov pas. Vesna je izgleda bila ljubomorna zbog cele situacije pa je počela da skače po Aneli. U jednom momentu ju je čak i ugrizla, a Aneli je… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 37 minutajoš 39 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 42 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 57 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih