Povezane vesti
Lazetić: Utakmicom protiv Voždovca za nas počinje plej-of
Sport klub 28.03.2024
Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegovoj ekipi plej-of počinje utakmicom protiv Voždovca. Fudbaleri TSC-a u petak od 18 časova u 27. kolu Superlige dočekuju ekipu beogradskog Voždovca. „Voždovac ne da nije slab, nego je fantastičan. Ja… »
Lazetić pred meč sa voždovcem: Poseban izazov mi je da pripremam utakmice protiv njih
Večernje novosti 28.03.2024
Fudbaleri TSC-a u petak od 18 časova u 27. kolu Superlige dočekuju ekipu beogradskog Voždovca. FOTO: M. Vukadinović Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegovoj ekipi plej-of počinje utakmicom protiv Voždovca. - Voždovac ne da nije slab… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 9 satijoš 19 povezanih

(Foto): Prajd protestna šetnja u Beogradu: Obratile se Severina i Olivera Kovačević, centar grada zatvoren za saobraćaj, ovo je detaljan spisak ulica kojima se ne može
Blic pre 11 minutajoš 26 povezanih

Nemci se oporavili od početkog šoka, pa srušili Portugalce: Lo odveo pancere u četvrtfinale
Mondo pre 1 satjoš 60 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena
RTV pre 41 minutajoš 93 povezane