Povezane vesti
"Kočila mi se vilica od straha": Bivša žena Nenada Aleksića Ša iznela jezive tvrdnje na račun repera: "Nije hteo da me…
Blic 31.03.2024
Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, oglasila se i iznela jezive tvrdnje na račun repera. Vanja je otkrila kako je izgledao njihov odnos, te tvrdila da joj je strah izazivao nesvestice. - Njega u trenutku uhvati neko ludilo, nešto… »
"Kočila mi se vilica od straha" Vanja prvi put iznela traumatične detalje o reperu: Nije hteo da me vodi u Hitnu jer je…
Kurir 31.03.2024
Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, oglasila se i iznela jezive tvrdnje na račun repera. Vanja je otkrila kako je izgledao njihov odnos, te tvrdila da joj je strah izazivao nesvestice. - Njega u trenutku uhvati neko ludilo, nešto… »
Kočila mi se vilica od straha! Velika ispovest Vanje Ignjatović šokirala javnost: Nije hteo da me vodi u hitnu jer je on…
Alo 31.03.2024
Vanja je u emisiji govorila o svim bolima i strahovima kroz koje je prolazila tokom braka sa Nenadom Aleksićem Ša. Vanja Ignjatović nedavno se zvanično razvela od Nenada Aleksića Ša, sa kojim je kratko bila u braku i koji ju je prevario u novoj… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o otpisu kreditnih dugova za učesnike rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a; Orban pozvao Netanjahua da poseti Mađarsku
RTS pre 49 minutajoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih