Повезане вести
Филип Цар о Александрином порођају и ћеркици коју очекује: "Чекам да ми јаве, било би ми драже да се роди..."
Телеграф 31.03.2024
"У принципу је све идеално, она се осећа добро, мала је идеална, све је добро", навео је он. Филип Цар ће ускоро постати отац, а сада је проговорио о беби и односу са Александром Николић, бившом вереницом. Како је наговестио… »
Жао ми је што се мала неће родити код мене, а моји су се трудили Филип Цар отворио душу, ово је права истина о помирењу са…
Ало 31.03.2024
Александра и Филип ситно броје до рођења њихове ћеркице. Филип Цар не крије да је напет јер се Александра ускоро порађа. Како је објаснио, све је спремно за долазак бебе, а открио је и где ће живети Алекс и беба. - Добро сам… »
Вести дана »
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 1 сатјош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Чупао косу активистима, отимао телефон студентима: Ко је Дејан Обреновић, нови командант новосадске Жандармерије?
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбио амерички план за крај рата: Хитно отказан састанак са лидером Украјине у Турској: "Дошао је са другим планом, који Русија неће прихватити"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
“Ми смо наше испунили”: Огласили се ученици Пете београдске гимназије
Данас пре 5 сатијош 1 повезана