Povezane vesti
Filip Car o Aleksandrinom porođaju i ćerkici koju očekuje: "Čekam da mi jave, bilo bi mi draže da se rodi..."
Telegraf 31.03.2024
"U principu je sve idealno, ona se oseća dobro, mala je idealna, sve je dobro", naveo je on. Filip Car će uskoro postati otac, a sada je progovorio o bebi i odnosu sa Aleksandrom Nikolić, bivšom verenicom. Kako je nagovestio, teško mu je zbog toga što se… »
Žao mi je što se mala neće roditi kod mene, a moji su se trudili Filip Car otvorio dušu, ovo je prava istina o pomirenju sa…
Alo 31.03.2024
Aleksandra i Filip sitno broje do rođenja njihove ćerkice. Filip Car ne krije da je napet jer se Aleksandra uskoro porađa. Kako je objasnio, sve je spremno za dolazak bebe, a otkrio je i gde će živeti Aleks i beba. - Dobro sam, malo sam napet, na 90… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 43 minutajoš 26 povezanih

Dejan Ilić: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 13 minutajoš 30 povezanih

VJT: Ne postupamo u predmetima vezanim za pad nadstrešnice u Novom Sadu
Insajder pre 13 minutajoš 25 povezanih

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Blic pre 1 satjoš 22 povezane