Povezane vesti
"Nije čudo što moje reči Borislav Novaković ne razume" Vučević: "Za njega je smisao bavljenja politikom služenje sopstvenom…
Dnevnik 01.04.2024
Predsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu Borislava Novakovića nakon što je Vučević predložen za mandatara. - Za mene je smisao bavljenja politikom služiti sopstvenom narodu i sopstvenoj državi. Sve što radim u cilju… »
"Nije čudo što moje reči Borislav Novaković ne razume" Vučević: "Za njega je smisao bavljenja politikom služenje sopstvenom…
Kurir 01.04.2024
Bonus video: 06:15 Milos Vučević Predsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu Borislava Novakovića nakon što je Vučević predložen za mandatara. - Za mene je smisao bavljenja politikom služiti sopstvenom narodu i… »
Vučević: Moje reči Borislav Novaković ne razume
B92 01.04.2024
Predsednik Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem povodom izjave Borislava Novakovića. "Za mene je smisao bavljenja politikom služiti sopstvenom narodu i sopstvenoj državi. Sve što radim u cilju je realizacije politike u koju verujemo, a čiji je… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 162 povezane

"Ništa neočekivano": Dodik se obratio javnosti o drugostepenoj presudi: "Dali su mandat nekome ko se rodio u kinder jajetu" (video)
Blic pre 1 satjoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i rast pritiska američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 43 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 37 povezanih