Povezane vesti
"Nije čudo što moje reči Borislav Novaković ne razume" Vučević: "Za njega je smisao bavljenja politikom služenje…
Dnevnik 01.04.2024
Predsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu Borislava Novakovića nakon što je Vučević predložen za mandatara. - Za mene je smisao bavljenja politikom služiti sopstvenom narodu i sopstvenoj državi. Sve što… »
"Nije čudo što moje reči Borislav Novaković ne razume" Vučević: "Za njega je smisao bavljenja politikom služenje…
Kurir 01.04.2024
Bonus video: 06:15 Milos Vučević Predsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu Borislava Novakovića nakon što je Vučević predložen za mandatara. - Za mene je smisao bavljenja politikom služiti sopstvenom narodu… »
Vučević: Moje reči Borislav Novaković ne razume
B92 01.04.2024
Predsednik Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem povodom izjave Borislava Novakovića. "Za mene je smisao bavljenja politikom služiti sopstvenom narodu i sopstvenoj državi. Sve što radim u cilju je realizacije politike u koju verujemo, a… »
Vesti dana »
"Erupcija antisemitizma": Masovni napadi na navijače Makabija u Amsterdamu
Glas Amerike pre 1 satjoš 37 povezanih
Piksi izabrao: Supertalentovani Cvetković dobija šansu – Ko će među stative?
Hot sport pre 26 minutajoš 19 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 10 satijoš 3 povezane