Povezane vesti
Nasilje u Eliti, Munjez napao Uroša Stanića: Obezbeđenje momentalno uletelo u sobu
Telegraf 03.04.2024
Munjezu je ovo ko zna koji put da napada žene i gej osobe. Danijel Dujković Munjez i Uroš Stanić žestoko su zaratili prilikom čega je došlo do žestokih reči, ali i fizičkog obračuna. - Nemoj da mi prilaziš - kazao je Munjez. - Pomeri se ti od mene… »
Uroš i Munjez nasrnuli jedan na drugog Stanić u modricama, obezbeđenje ih jedna razdvojilo!
Alo 03.04.2024
Haos u Eliti! Danijel Dujković Munjez i Uroš Stanić žestoko su zaratili, prilikom čega je došlo do žestokih reči. - Nemoj da mi prilaziš - kazao je Munjez. - Pomeri se ti od mene, majmune - kazao je Uroš. - Ja stojim u mestu, ne radim ništa, ti meni… »
Vesti dana »

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 49 minutajoš 2 povezane

"Svi koji su spaljivali i rušili biće kažnjeni": Oglasio se Vučić posle protesta: "Sačuvaćemo mir" (video)
Blic pre 25 minutajoš 3 povezane