Povezane vesti
Nasilje u Eliti, Munjez napao Uroša Stanića: Obezbeđenje momentalno uletelo u sobu
Telegraf 03.04.2024
Munjezu je ovo ko zna koji put da napada žene i gej osobe. Danijel Dujković Munjez i Uroš Stanić žestoko su zaratili prilikom čega je došlo do žestokih reči, ali i fizičkog obračuna. - Nemoj da mi prilaziš - kazao je Munjez. - Pomeri se ti od mene… »
Uroš i Munjez nasrnuli jedan na drugog Stanić u modricama, obezbeđenje ih jedna razdvojilo!
Alo 03.04.2024
Haos u Eliti! Danijel Dujković Munjez i Uroš Stanić žestoko su zaratili, prilikom čega je došlo do žestokih reči. - Nemoj da mi prilaziš - kazao je Munjez. - Pomeri se ti od mene, majmune - kazao je Uroš. - Ja stojim u mestu, ne radim ništa, ti meni… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 94 povezane

UŽIVO Protest "Za sve političke zatvorenike u Srbiji", građani ispred zatvora na Klisi
Radio 021 pre 23 minutajoš 16 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski ministar Ben Gvir najavio aneksiju Zapadne obale zbog priznanja Palestine
Euronews pre 18 minutajoš 17 povezanih

Tramp: SAD će odbraniti Poljsku i baltičke države ako Rusija nastavi sa aktivnostima u tom regionu
Nedeljnik pre 23 minutajoš 21 povezana