Povezane vesti
Kurti: Može pomoć Beograda građanima na Kosovu ali da se zna ko šalje novac, kome i za šta
Insajder 03.04.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti koji je trećeg aprila posetio sever Kosova, poručio je da nije protiv finansijske pomoći Beograda građanima na Kosovu, ali da se mora znati ko šalje novac, kome i za šta. 'Nema više skrivenih registara preko kojih Beograd… »
Kurti posetio opštine na severu Kosova i poručio da nije protiv finansijske pomoći Beograda
Beta 03.04.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti koji je danas posetio sever Kosova, poručio je da nije protiv finansijske pomoći Beograda građanima na Kosovu, ali da se mora znati ko šalje novac, kome i za šta. "Nema više skrivenih registara preko kojih Beograd plaća ljude… »
Kurti: Nisam protiv pomoći Beograda, ali moramo da znamo – ko šalje novac, kome i za šta
Nova 03.04.2024
Kosovski premijer, Aljbin Kurti poručio je danas iz severnog dela Mitrovice da nije protiv finansijske pomoći Beograda za građane na Kosovu, ali "mi moramo da znamo – ko šalje novac, kome i za šta". Nema više skrivenih registara, preko kojih Beograd… »
Kurti: Nisam protiv pomoći Beograda, ali moramo da znamo – ko šalje novac, kome i za šta
Novi magazin 03.04.2024
Kosovski premijer, Aljbin Kurti poručio je danas iz severnog dela Mitrovice da nije protiv finansijske pomoći Beograda za građane na Kosovu, ali "mi moramo da znamo – ko šalje novac, kome i za šta". Nema više skrivenih registara, preko kojih Beograd… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 30 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Dodiku ukinut predsednički mandat: Počinje sprovođenje presude Suda BiH
Vreme pre 44 minutajoš 92 povezane

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 29 minutajoš 16 povezanih