Повезане вести

Мајка дечака убице из Рибникара није се појавила пред судом, сведочила бивша директорка школе

Мајка дечака убице из Рибникара није се појавила пред судом, сведочила бивша директорка школе

Данас 05.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак у случају „Рибникар „који је покренуло 27 чланова оштећених породица за накнаду нематеријалне због претрпљене душевне боли и стреса услед губитка блиске особе. Иако је за… »
На суђењу Кецмановићима саслушане бивша директорка ОШ "Владислав Рибникар" и разредна одељења ВИИ/2 (ВИДЕО)

На суђењу Кецмановићима саслушане бивша директорка ОШ "Владислав Рибникар" и разредна одељења ВИИ/2 (ВИДЕО)

Инсајдер 05.04.2024
Владимир и Миљана Кецмановић, родитељи малолетног убице, који је 3. маја починио злочин у Основној школи Владислав Рибникар данас нису присуствовали парничном поступку који је против њих, њиховог сина и руководства школе… »
У поступку против Кецмановића саслушана некадашња директорка “Рибникара“

У поступку против Кецмановића саслушана некадашња директорка “Рибникара“

РТС 05.04.2024
У Вишем суду у Београду је саслушањем некадашње директорке школе Снежане Кнежевић настављен парнични поступак против породице Кецмановић, чији је син 3. маја у школи "Владислав Рибникар" убио деветоро деце и чувара школе… »
Сведочила разредна К.К, говорила какав је дечак био и шта је претходило злочину

Сведочила разредна К.К, говорила какав је дечак био и шта је претходило злочину

Н1 Инфо 05.04.2024
У Вишем суду у Београду сведочича је Драгана Томић, разредна одељења ВИИ/2 ОШ Владислав Рибникар, у које је ишао малолетни убица К.К. и у којем се десио масакр. Разредна је навела да се К. К. пребацио у другу смену јер је ту… »
У парничном поступку против Кецмановића саслушане разредна и некадашња директорка школе

У парничном поступку против Кецмановића саслушане разредна и некадашња директорка школе

НИН 05.04.2024
У Вишем суду у Београду данас је саслушањем сведока настављен парнични поступак против мајке и оца дечака који је 3. маја прошле године у Основној школи “Владислав Рибникар” убио деветоро деце и чувара школе. Сведочиле су… »
Увели су ме у учионицу пуну мртве деце, то је био мој разред: Потресно сведочење разредне 7/2 из "Рибникара"

Увели су ме у учионицу пуну мртве деце, то је био мој разред: Потресно сведочење разредне 7/2 из "Рибникара"

Курир 05.04.2024
"Увели су ме у учионицу пуну мртве деце. Ишла сам од детета до детета да кажем ко је ко, да их идентификујем. То је било мој разред, на часу историје". Овим речима разредна 7/2 Основне школе Владислав Рибникар у Београду, Драгана… »
“Увели су ме у учионицу пуну мртве деце, ишла сам од једног до другог и говорила имена": Сведочила наставница

“Увели су ме у учионицу пуну мртве деце, ишла сам од једног до другог и говорила имена": Сведочила наставница

Телеграф 05.04.2024
Миљана Кецмановић ју је у марту прошле године обавестила да К. К. спава по 20 сати и да не може да се концентрише па је замолила да скрене пажњу и наставницима да имају разумевања. У Вишем суду у Београду данас је саслушањем… »
У парничном поступку против Кецмановића саслушане разредна и директорка школе

У парничном поступку против Кецмановића саслушане разредна и директорка школе

РТВ 05.04.2024
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је саслушањем сведока настављен парнични поступак против мајке и оца дечака који је 3. маја прошле године у Основној школи Владислав Рибникар убио деветоро деце и чувара школе. Тужена… »
Разредна дечака убице открила његово понашање пре масакра у "Рибникару": "Имао проблеме са спавањем, концентрацијом, спавао…

Разредна дечака убице открила његово понашање пре масакра у "Рибникару": "Имао проблеме са спавањем, концентрацијом, спавао…

Блиц 05.04.2024
На данашњем суђењу у парничном поступку који се води против дечака убице, његових родитеља, као и ОШ "Владислав Рибникар" због масакра у овој школи сведочиле су директорка ове установе, као и разредна одељења 7/2. Мајка… »
Настављен поступак против Кецмановића: Саслушана некадашња директорка школе, у суд није дошла мајка дечака

Настављен поступак против Кецмановића: Саслушана некадашња директорка школе, у суд није дошла мајка дечака

Еуроневс 05.04.2024
У Вишем суду у Београду данас је саслушањем некадашње директорке школе Снежане Кнежевић, али и разредне одељења ВИИ/2 настављен парнични поступак против породице Кецмановић чији је син 3. маја у школи "Владислав Рибникар"… »
Директорка „Рибникара“ признала да је било пропуста у раду секретара, психолога и педагога: Настављен парнични поступак…

Директорка „Рибникара“ признала да је било пропуста у раду секретара, психолога и педагога: Настављен парнични поступак…

Нова 05.04.2024
У Вишем суду у Београду данас је саслушањем некадашње директорке школе Снежане Кнежевић настављен парнични поступак против породице Кецмановић чији је син 3. маја у школи Владислав Рибникар убио деветоро деце и чувара школе… »
"Зашто ја? А, онда улазим у учионицу пуну мртве деце...": Разредна изнела потресне детаље масакра у Рибникару

"Зашто ја? А, онда улазим у учионицу пуну мртве деце...": Разредна изнела потресне детаље масакра у Рибникару

Мондо 05.04.2024
Данас је на суђењу родитељима убице дечака сведочила разредна одељења у које је ишао дечак убица. Данас је на суђењу родитељима убице дечака сведочила разредна одељења у које је ишао дечак убица. У Вишем суду у Београду… »
Мајка дечака убице из Рибникара није се појавила пред судом, сведочила бивша директорка

Мајка дечака убице из Рибникара није се појавила пред судом, сведочила бивша директорка

Н1 Инфо 05.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак у случају "Рибникар "који је покренуло 27 чланова оштећених породица за накнаду нематеријалне због претрпљене душевне боли и стреса услед губитка блиске особе. Иако је за… »
На суду позлило оцу дечака убице! Због здравствених разлога одмах враћен из Палате правде

На суду позлило оцу дечака убице! Због здравствених разлога одмах враћен из Палате правде

Мондо 05.04.2024
Отац дечака убице данас је доведен у суд, али је због здравствених разлога одмах и враћен. Отац дечака убице данас је доведен у суд, али је због здравствених разлога одмах и враћен. Данас је требало да буде саслушање мајке… »
"Због другара и двојезичне наставе": Директорка објаснила зашто је дечак убица пребачен у другу смену

"Због другара и двојезичне наставе": Директорка објаснила зашто је дечак убица пребачен у другу смену

Мондо 05.04.2024
Данас је на суђењу оцу дечака убице сведочила и Снежана Кнежевић, која је била директор Основне школе "Владислав Рибникар" 3. маја прошле године. Данас је на суђењу оцу дечака убице сведочила и Снежана Кнежевић, која је била… »
Ево зашто се нисам оглашавала после масакра Сведочила директорка Рибникара: Суд јој није дозволио да одговори на ова питања

Ево зашто се нисам оглашавала после масакра Сведочила директорка Рибникара: Суд јој није дозволио да одговори на ова питања

Курир 05.04.2024
Снежана Кнежевић, која је била директор Основне школе "Владислав Рибникар" 3. маја прошле године када је ученик седмог разреда убио деветоро вршњака и радника обезбеђења изјавила је данас пред Вишим судом у Београду пред којим… »
У парничном поступку данас саслушање Миљане Кецмановић

Нова 05.04.2024
У Вишем суду у Београду данас би саслушањем тужене Миљане Кецмановић требало да се настави суђење у парничном поступку по тужби чланова породице убијене и рањене деце и чувара школе “Владислав Рибникар”, које је њен син убио… »

Телеграф 05.04.2024
Данас би, поред Миљане Кецмановић, требало да буду саслушани и запослени у тој школи. У Вишем суду у Београду данас би саслушањем тужене Миљане Кецмановић требало да се настави суђење у парничном поступку по тужби чланова… »

Вести дана »