Povezane vesti
Postao sam otac! Voditelj Pinka podelio video poruku, pa ostao bez telefona: Lakše mi je ovako
Mondo 05.04.2024
Stefan Kandić Kendi postao je otac. Stefan Kandić Kendi postao je otac. Bivši učesnik "Zadruge" i voditelj Red televizije, Stefan Kandić Kendi putem Instagrama saopštio je lepe vesti - postao je otac! On nije krio sreću zbog toga što je na svet došla… »
Poznati voditelj pinka postao otac Oglasio se ispred Hrama, srušio se na zemlju od uzbuđenja!
Alo 05.04.2024
Voditelj i bivši rijaliti učesnik nije mogao da sakrije oduševljenje. Voditelj Red televizije i nekadašnji rijaliti učesnik, Stefan Kandić Kendi, postao je otac. On je radosne vesti podelio na društvenoj mreži Instagram. Foto: Instagram Kendi se snimao… »
Vesti dana »
Pokret za narod i državu Niš osudio napade na SPC i Matica srpsku: „Srbija neće biti talac anarhističkih eksperimenata“
Glas juga pre 5 satijoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Protesti u više gradova Srbije zbog napada na demonstrante u Novom Sadu, kod Ušća bačena pirotehnička sredstva
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
Skupljeno 54.000 evra za mlade talente! Fondacija "Šaban Šaulić" uručila prve stipendije: "On je gore ponosan"
Telegraf pre 52 minutajoš 34 povezane
Zelenski traži sastanak sa Putinom u Ženevi: "Naložio sam pregovaračkom timu..."
Telegraf pre 32 minutajoš 28 povezanih