Povezane vesti

Jela hleb i mast, pa zaradila milion evra! Naša pevačica sad puna kao brod: Nemam sponzore!

Jela hleb i mast, pa zaradila milion evra! Naša pevačica sad puna kao brod: Nemam sponzore!

Mondo 05.04.2024
Dara Bubamara danas uživa u luksuznom stanu, skupim kolima i elitnim destinacijama, ali nije tako bilo oduvek. Dara Bubamara danas uživa u luksuznom stanu, skupim kolima i elitnim destinacijama, ali nije tako bilo oduvek. Pevačica Dara Bubamara važi… »
Odrasla sam u nemštini i jela samo hleb i mast: Dara Bubamara je sada jedna od najbogatijih pevačica

Odrasla sam u nemštini i jela samo hleb i mast: Dara Bubamara je sada jedna od najbogatijih pevačica

Večernje novosti 05.04.2024
DARA BUBAMARA danas uživa u luksuznom životu i ne krije da voli da troši novac, a jednom prilikom otkrila je da je odrasla u nemaštini. Foto: Novosti Dara se prisetila svog detinjstva i istakla da je odrasla na hlebu i masti. Foto: Novosti - Odrasla… »
"Jela sam hleb i mast" Danas je milionerka, a nekada je maštala o obroku! Životna ispovest naše pevačice će vas…

"Jela sam hleb i mast" Danas je milionerka, a nekada je maštala o obroku! Životna ispovest naše pevačice će vas…

Kurir 05.04.2024
Pevačica Dara Bubamara danas uživa u luksuznom životu i ne krije da voli da troši novac, a jednom prilikom otkrila je da je odrasla u nemaštini. Dara se prisetila svog detinjstva i istakla da je odrasla na hlebu i masti. - Odrasla sam u nemaštini… »

Vesti dana »