Повезане вести

(Видео) Осмех који има ова девојчица у колицима одушевио је војажа: Ђулназ болује од спиналне мишићне атрофије, али не…

(Видео) Осмех који има ова девојчица у колицима одушевио је војажа: Ђулназ болује од спиналне мишићне атрофије, али не…

Блиц 06.04.2024
Ђулназ Смакај болује од спиналне мишићне атрофије. Она има 13 година и иде у седми разред и не скида осмех са лица упркос томе што јој тинејџерске дане отежава болест од које је преминуо њен брат. Екипа емисије "Срце за децу"… »
Огласили се родитељи трудне Катарине Живковић, мама истиче: "Била сам за то да има породицу и децу"

Огласили се родитељи трудне Катарине Живковић, мама истиче: "Била сам за то да има породицу и децу"

Телеграф 06.04.2024
Каћина мама каже "да је тата крив за то што је Катарина почела да се бави музиком" Певачица Катарина Живковић у 6. је месецу трудноће са мушкарцем којег још није открила јавности, а сада су о њеном стању проговорили њени… »
(Видео) "био сам ђак генерације, Али пред искључење, због неоправданих": Дејан Матић гост емисије "Балканском улицом"…

(Видео) "био сам ђак генерације, Али пред искључење, због неоправданих": Дејан Матић гост емисије "Балканском улицом"…

Блиц 06.04.2024
И ове недеље у 16.30 сати само на Блиц телевизији на МТС Ирис ТВ каналу 117, гледајте емисију "Балканском улицом", ауторке и водитељке Весне Дедић у којој је гост певач Дејан Матић. О свом детињству, школовању, али и… »

Вести дана »