(Video) Osmeh koji ima ova devojčica u kolicima oduševio je vojaža: Đulnaz boluje od spinalne mišićne atrofije, ali ne dozvoljava da je išta spreči u njenim snovima

Blic 06.04.2024
(Video) Osmeh koji ima ova devojčica u kolicima oduševio je vojaža: Đulnaz boluje od spinalne mišićne atrofije, ali ne…

Đulnaz Smakaj boluje od spinalne mišićne atrofije. Ona ima 13 godina i ide u sedmi razred i ne skida osmeh sa lica uprkos tome što joj tinejdžerske dane otežava bolest od koje je preminuo njen brat. Ekipa emisije "Srce za decu" Đulnaz je iznenadila jer se na vratima njenog stana pojavio Vojaž, a priču ove hrabre porodice i susret sa reperom koji je oduševio ovu devojčicu gledajte samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 u subotu u 17.30 sati.

Đulnaz je hrabra devojčica koja pred kamerama Blic televizije u emisiji "Srce za decu" kaže da se ne oseća kao da postoje prepreke u njenom životu. Ona ima osmeh koji ne skida sa lica, a kada je ugledala svog muzičkog idola osmeh je bio samo još širi. I Đula je izmamila osmeh Mihajlu Veruoviću Vojažu i učinila ga srećnim. Mama ove hrabre devojčice kaže da je najteže to što ona ne može da hoda, što ne može da izađe sama kao ni da se sama obuče, a Đulnaz na to kaže:

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »