Povezane vesti
Komunicirali smo preko bubice, imala sam telefon! Obelodanjene šokantne tajne, rijaliti učesnica rešila da progovori i…
Alo 07.04.2024
Ružica je priznala šta se dešavalo u vili. Poebednica rijaliti "Parovi", koji se više ne emituje, Ružica Veljković, otkrila je šokantne detalje i priznala da je tokom boravka u vili sve vreme koristila telefon! Javnost za ove detalje prvi put… »
Ružica otkrila strogo čuvanu tajnu rijalitija: "Imala sam mobilni, preko bubice sam pričala sa producentom"
Telegraf 07.04.2024
Kako je napomenula, u producenta je bila zaljubljena. Pobednica rijaliti programa "Parovi" Ružica Veljković već duže vreme je u medijskoj ilegali, majka je dvoje dece koje ima sa Markom Gajićem, koji je inače doktor u Švajcarskoj. Veljkovićeva je… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana